čo chlalanom na mne vadí?

Príspevok v téme: čo chlalanom na mne vadí?
andy32

Ahojte :) mam 18 a este som nemala chalana..neviem kde je chyba, moji kamarati hovoria ze krajsie dievca ako ja este nevideli, som mila, vtipna, skratka viem sa bavit, a nie som ani hlupa..normalna baba..a naroky nemam vysoke, chcem iba aby bol fajn a mala sa s nim o com porozpravat..ale nedari sa mi :(

ivana45

andy, mozno nemaju odvahu. Mozno si chalani myslia, ze taka pekna baba ich odmietne a neriskuju odmietnutie.
Ale mozno naozaj robis chybu. Mozno velmi chces niekoho mat a to ich odradza. Trolinku to naznacuje, ze mat 18 a ziadnu znamost nepovazujes za Ok.

Je to Ok. Uvolni sa a nezaoberaj sa tym. Bud jednoducho mila ku vsetkym ludom. Staci sk si neprijemna len k niekomu, tak odradzas zaujemcu - nevie odhadnut toju reakciu a neriskuje.

lila11

ja som si nikdy neverila, ale vzdy o mna mali chalani zaujem, nech som si neverila, ako som chcela... takze neviem, cim to moze byt. samozrejme som si nakoniec vzdy vybrala tych navacsich hajzlikov. :/
3nttt-to s tym kamosom ti zavidim, tiez som mala takeho, bohuzial ja som sa do neho nezamilovala, ale velmi mi chyba ako kamarat.

3nttt

jajaja295. presne ako pises. nikto nieje nadherny ani skaredy. skor by sa dala merat sebavedomost :)

Maťo338 bol moj najlepsi kamarat :) sice nase kamaratstvo netrvalo moc dlho ale za tych par mesiacov bol ten najlepsi kamarat akeho som kedy mala :) a to mam par niekolkorocnych.a mozem povedat ze v tom case velmi dobrych.

jajaja295.

3ntt
jasne ze chlap nemoze mat nasrate v hlave a nebudem s nim pre jeho vyzor a tiez kazdy ma iny vkus, to co sa paci tebe sa nemusi mne a opacne

3nttt

jajaja295. ked som bola mlada a sprosta tak som mala frajera,ktory podla nejakej neurcenej tabulky bol "velky krasavec", a to bolo ako som uz pisala asi tak vsetko. po case,no ani nie po case, sa z neho vyklul akurat tak "velky ..." a nepomohlo mu ani to ze bol akoze kraaaasny. pritom teraz ked sa na neho pozriem spiatocne tak vlastne vobec neviem co sa mne a vela dalsim babam na nom tak strasne pacilo.

ked som sa zoznamila s mojim muzom tak som si sice vsimla vyzor, ale zalubila som sa az po case ked som ho spoznala. pokial by bol aspon z 10tiny taky ako ten trtko, tak mu nepomoze ani vyzor ani nic.

Maťo338

andy31,

Tá otázka na konci my spravila úsmev na tvári :) To kvôli tomu že napríklad ja som taký, čiže hej tu som :D

Nuž budem sa opakovať, zmena prostredia .. nájdeš si iný kolektív a uvidí sa, len nič netlač a nesíľ.

ATIDE/ESMERA

Ale zabudol si, že láska je slepá? :D Ak si naozaj zaľúbený, ptom ti nebudú vadiť ani tie kilá navyše a poveiš si, že akné jej časom zmizne pod deťoch :D