90 dňovka a fitness v Prešove .... pridate sa (min. 15kg)

Príspevok v téme: 90 dňovka a fitness v Prešove .... pridate sa (min. 15kg)
salonka

Zdravím, začínam dietu a chcem chodiť do fitness nech to ide ruka v ruke :D ... chcem schudnuť min. fakt min. 15 kg ... teraz vážim 98 ... bliži sa to k hranici a treba s tym nieco robiť ... snaď sa najde niekto kto sa pridá aby nam to išlo ľahšie ... a hlavne aby sme spolu fitnessovali a zažili tam srandu :D ... čo vy na to?

marijam

Salonka skús sa pridáť k nám do Kto bude chudnut somnou? Váhu zredukuješ aj tým, že sa od začiatku začneš zdravo stravovať, pridáš pohyb, obmedzíš sladkosti, sladené vody atď..a ešte sa opýtam ..prečo chceš znova držať tú diétu, a pritom vieš, že si po nej pribrala???

salonka

a ano ja suhlasim s pozmenením stravy ale potom to chudnutie trva dlhsie ... viem ze je to zdravšie ale ja potrebujem najprv zredukovať vahu a potom natrvalo zmeniť stravovacie navyky napr. na delenu stravu ... :o)

salonka

meriam 165 ... mne ta dieta vyhovuje ... už som ju raz držala vtedy som schudla 13 kg ale prerušila som ju ... potom som jedla vždy ked som mala chuť a to bolo často takže som pribrala spať... nie žeby som jedla uplne nezdravo to nie ale jedla som veľa a často

marijam

Povedz koľko meriaš?? Ako si sa doteraz stravovala a tak...Nieje lepšie trošku pozmeniť stravu a tak chudnúť?? Ako držať nejakú nezmyselnú diétu??