Anketa pre chlapcov/mužov

miauu

osobna skusenost, tanga vzdy co najnitkovejsie, cierny a priehladny korzet, samodrziace pancusky ;) a budu sa diat zazraky :D

debilko

to:dračica666

spodné prádlo je pekné ale podla mna iba vo filmoch
najkrajšia je žena taká ako ju boh stvoril:)
možno trošku chlpky dole :)
ale podla mna treba vonať po sprche z vodičkou:)

wreck

lila11, hej, videl som, co si napisala v teme o manzelstve. :( je to take zensky silne, svojim sposobom sympaticke, ale neverim, ze sama tomu veris.

a pozor, cisarove nove saty sa robia aj v kolekcii unisex. a ta je obzvlast na zenach veeeelmi pritazliva, lebo dava moznost krasne vyniknut ich krivkam. :)

alenka_maxova

wreck, ten je podla mna najpohodlnejsi a najkrajsi :) Ale obcas si ozivit hratky kostymom nie je zlee :) Teda, tomu mojmu sa to paci, mne tiez....

lila11

wreck - nemozem povedat, ze ten subproces nepoznam (samozrejme s opacnym pohlavim). co je ale zaujimave - samotny proces praveze celkom vymizol. asi by sa dalo povedat, ze odisla nejaka ta velka ucta k muzom, spolu s romantickou hanblivostou a spol.
cisarove nove saty su predsa z panskej kolekcie.

wreck

neviem ci ma. dufam ze ano. to hrozne totiz aktivovalo dovtedy neznamy proces s nazvom strach zo zien. a ten proces, zasran, si spustil este svoj vlastny subproces s nazvom strach zo vztahu s nimi, a ten je este ovela horsi.

ked sem pisem, tak mam niekedy pocit, akokolvek neopodstatneny, ze este pre mna je nadej ako tie procesy zabit.

heh, tahat do toho multithreading je asi nevhodna analogia, ale mne sa tusim celkom paci. :)

alenka_maxova

najprv som nechapala, co chces od tych chlapov, ci aby ti opisali vysnivanu podprdu, alebo co.. :D Rob to ako ja, chod s priatelom do obchodu s pradlom a len tak pokukuj...On uz isto na daku vec povie, ze by si v tom vyzerala skvelo. A neskor si tu vec kup :) Alebo niektori chlapi maju velmi radi ked sa zena navlecie do kostymceku...napriklad kostym macky, sestricky a podobne :)