Nelogické správanie

Príspevok v téme: Nelogické správanie
anonymka1111

Ahojte,
pred rokmi som sa spoznala s jedným mužom. Od začiatku sme k sebe pociťovali veľkú náklonnosť (ktorú som zatiaľ pociťovala len k jednému mužovi), ale on bol v tom čase zadaný (krátko po našom zoznámení sa rozišli) a ja som zas bola nedoliečená z posledného vzťahu. Takže akonáhle sa on snažil ku mne citovo priblížiť, ja som sa bránila...a niekedy bol kvôli tomu smutný.
Nedávno som sa rozhodla, že ho pozvem na čaj. Veľmi ho to potešilo s tým, že dodal, že má kedykoľvek čas :). Tak sme sa stretli a prežili pekný večer s tým, že ani on, ani ja sme to nebrali ako rande. Dosť sme sa nasmiali :). Prišla reč na vzťahy, spýtal sa ma, či niekoho mám...povedala som mu, že nemám a spýtala som sa jeho, či niekoho má. On mi povedal, že teraz rieši niečo s jednou slečnou, ale že nevie, čo z toho bude...že ide na to pozvoľna. Bola som z toho sklamaná, ale nedala som to najavo. Každopádne som prezradila, že mám o neho záujem a jeho to strašne potešilo a úplne sa rozžiaril. :) Však vlastne celý večer reč jeho tela hovorila za seba ;). Povedal mi, že som to rýchlo vzdala, ale ja som sa tvárila akoby nič a vysvetlila som mu, že ja do zadaných nejdem a zmenila som tému. Ale ešte zopárkrát mi povedal, že s tou jeho slečnou ešte nevie ako to bude, že je to momentálne na bode mrazu. Bolo vidno, že ho štve, že som to tak rýchlo vzdala...bol z toho smutný. Ja som ho ale chcela trošku natiahnuť ;). Tak sme sa nakoniec dohodli, že vybehneme ešte na jednu kávu...lúčili sme sa s úsmevom a s tým, že zostaneme v kontakte. No proste to riadne zaiskrilo a on žiaril šťastím :).
Lenže už je to vyše dvoch týždňov a on sa neozval...ja som mu aj písala smsku a neodpísal. Všetko by som čakala, ale toto veru nie. Zachoval sa nelogicky...stále rozmýšľam, čo sa mohlo stať, že sa takto stiahol. Fakt je, že tú ďalšiu kávu som navrhla ja...a nemala by som problém ho pozvať. Ale tak keď neodpísal na sms a tak dlho sa neozval, tak už nemám odvahu ho niekam pozvať. Je to z jeho strany ignorácia a možno mi tak dáva najavo, že sa z jeho veľkého záujmu o mňa jednoducho vyspal. čo si o tom myslíte? Myslíte, že ma len naťahuje kvôli tomu, aká som bola ja k nemu v minulosti (že som mu dala nádej a vždy som sa stiahla) a čaká, kedy ho pozvem alebo už na mňa kašle? On je dosť zaneprázdený pracovne a má toho teraz veľa, ale aj tak...je to divné a nelogické...najprv ho štve, že som to akože zabalila kvôli tomu, že je skorozadaný a potom sa ani neozve a neodpíše na sms??? Pre info - tú smsku som mu písala v štýle, že ako sa má a či sa môžem na druhý deň u neho staviť v kancli, lebo sme mali riešiť niečo pracovne (to mi on navrhol, nech sa u neho zastavím). Už kedysi mi toto spravil, že keď nemal čas a nestíhal, tak mi ani neodpísal...tak možno len robím z toho zbytočné vedy. Ale aj tak vyše dvoch týždňov sa neozvať... Mám sa mu kvôli tomu pracovnému stretku ešte ozvať alebo to nechať tak? Alebo ho pozvať na tú kávu? Ja jednoducho nechápem prečo z tak veľkého záujmu vznikol tak veľký nezáujem...z ničoho nič.

anonymka1111

Však ja som aj oľutovala potom, že som mu písala smsku. Mohla som mu zavolať a možno by som takéto niečo ani neriešila...

agni

ahoj podla mna by si sa mu mala este raz ozvat...mozno caka iba na to kedy konecne ty zacnes o neho bojovat...mozno nie neviem, ale ja mam take heslo, ze maj odvahu na vela veci lebo mozno to budem v buducnosti lutovat a to urcite nechcem. nemas co stratit ked sa mu este raz ozves ;). ked sa mu neozves mozes to o par rokov alebo mesiacov lutovat :p a je to horsi pocit, ktory ta bude trapit dlhsie ako nejaka hanba...radsej pat minut hanby ako dlho mat hlavu v smutku. drzim palce, aby sa to vyvinulo co najlepsie ;)

2bodka

Kto chce, cas si najde. Ja ked v praci nestiham, sms pisem na wecku :D

Nechaj ho tak. Ked bude chciet, sam sa ozve.

Magy

pokial sa vobec neozyva, moze tam byt aj iny problem, o ktorom my ani netusime.
ale tiez by som to nechal tak, pokial bude chciet a naozaj ma zaujem, ozve sa sam. netreba tlacit na pilu. moze sa stat, ze ho "uzenies" a potom budes riesit rozchod a on ti bude vycitat, ze si ho vlastne do vztahu dokopala...

dajen38

..nechaj to tak, neozývaj sa mu už, mohlo by to vyznieť vtieravo, teraz je na rade on. Neviem, čo za tým môže byť, v každom prípade na krátku odpoveď treba minimum času, stačilo pár slovíčok, jedna minúta investovaná do SMS ho nemôže až tak zaťažiť. Niektorý chlapi sa fakt správajú nepochopiteľne, kamarátka toto prežívala často a dôvod akosi neprichádzal, prečo sa hrá na mŕtveho chrobáka. Prajem Ti, aby sa Ti ozval a mal logické vysvetlenie.