Pozvanka na svadbu

Svadobcanka

nemame najlepsi vztah, odkedy ma nieco proti mojmu priatelovi.. V podstate ho videla len raz a ja toho jej nikdy.
mate59 my sa berieme hned dalsi mesiac po nich, ale pozyvame len blizku rodinu.

dobra vila

Tiez by som dala dar, alebo obalku, ked som prizvana na oslavu (aj ked nemozem prist)-pozvat a vidiet vas tam predsa chceli! Ty si taketo veci necenis?

soffa

podla toho aki mate so svadobcanmi vztahy.ak su to dobri kamosi tak je dobre dat aj dar,ak ste len znami postacia kvety.

mate59

no, vzťah,ale asi si ťa považuje, keď ťa zve,prídite aj napr. po 20.00,trochu sa zabavte a daj jej niečo,až budeš mať svadbu ty, mala by si ju tiež pozvať, ona ti to oplatí.

Svadobcanka

navrhla vselico, maju to tak volne spravene, aj ked aj tak by mali mat dopredu nahlasene miesto pre nas. Neviem, ci mame taky dobry vztah, aby sme vobec chodili na tu svadbu..

??!!??

a to má tu svadbu len do 16,00 hodiny (príklad) keď nestihnete prísť? šak keby si aj neprišla na obrad tak na hostinu predsa možeš prísť aj o 20,00 hodine keď ti príde priateľ zo školenia či nie???????? alebo? šak nie je nikde napísané že musíš tam byť od samého začiatku až do konca ?!? sa čudujem že ti to sama kamarátka nenavrhla

3nttt

a este pravdaze treba brat do uvahy aka je to svadba.ak je to taka velka tak tam by som si nad svadobnym darom hlavu urcite nelamala :) a pravdaze este zalezi aky vztah mate so snubencami.

3nttt

keby ste boli pozvany len na obrad tak stacia kvety.ale kedze vas pozvali aj k stolu tak by sa aj nejaka ta obalecka patrila.to ze vy nemozte,za to oni nemozu.