bolest bodbruska a krizov

Príspevok v téme: bolest bodbruska a krizov
Lucindaaa

Od chladu ma kedysi rozboleli vajecniky, vyliecila som sa teplom asi za 2 tyzdne - lekar totiz nevidel na sone nic, ine vysetrenie nevykonal. Nemala som ani teplotu, ani zapach. vytok. Asi o rok neskor sa mi problem zopakoval, hoci som sa priamo nevystavila chladu, no moje brucho zostalo citlive a hoci som vzdy asi 3x teplejsie oblecena ako ostatni, aj nepatrne fucanie chladneho vzduchu mi vie spustit tieto problemy - napr zapnuta klima, hoci mam par salov omotanych kolo pasa. Skratka, vyzera to tak, ze sa mi znova prebral nedostatocne prelieceny zapal. Posledne dni sa mi k tomu pridruzili aj bolesti krizov a caste mocenie - bez palenia ci krvi.

Chcem sa vas opytat, ci sa vam uz nieco podobne prihodilo - tie vajecniky (s cisto mocovymi cestami ma problem kazda piata baba). Ja sa snazim v tychto dnoch pomoct si sama, lebo socialne zalezitosti mi brania ist teraz k lekarovi. Ak ste brali na to antibiotika, ake to boli?

Vopred dakujem za vase konstruktivne odpovede.

modráčik

Na zapal nedoporucujem robit experimenty s teplym ani prikladanim, ani nejakymi zabalmi ci obkladmi.Teple na zapal nie!Brusnice su dobre, ale pokial je to opakovane, alebo nebodaj uz chronicke, tak to nepomoze.Ani urologicky caj nie.Mavala som to kazdeho pol roka.Pomohli mi prirodne produkty, uz viac ako 6 rokov to nemam,navzdory lekarom, ktori tvrdili, ze to uz budem mat navzdy.Nuz, nemam....Viac info, ak by ste chceli, poskytnem cez meil velmi rada -konkretne.

natusa42

ja mám stále s tou oblasťou problémy,nebola som ešte u lekára s tým...ale viem,že by som mala ..ak máš zápal,skús brusnicový čaj ..a skús si hriať na bruško a na kríže teplé ..alebo aj vriace veci ..napriklad ožehlený uterák ..

a samozrejme tielko zakasané až v gaťkách...a stále hrubé ponožky,lebo od nôh sa takto chorlavie ..