Kto mi poradí?

Príspevok v téme: Kto mi poradí?
anonymka

Ahojte,som velmi smutná lebo neviem čo mam robit.Pred pol rokom sme sa rozišli s priatelom.Velmi som ho lubila no on ma nechal.Pravdepodobne už vtedy mal zalusk na inú.Rozišiel sa so mnou cez telefon a ani poriadne neviem prečo.Predtym ako sme sa dali dokopy tak ma jeho kamarati od neho odhovarali,že to nieje chalan pre mna.Asi pred 3 mesiacmi som sa dala do kopy s mojim terajšim priatelom.Mam ho velmi rada no niekedy ma chytia take stavy ako napr. dnes,že neviem či ma tento vztah zmysel a či som s nim štastna.Dost často myslievam na svojho byvaleho priatela aj ked viem že som sprosta,ale ja na neho nedokažem stale zabudnut aj ked by som velmi chcela lebo on ma priatelku s ktorou začal chodit asi týžden po našom rozchode.Viem že ma asi nemal rad ale ja ho stale milujem a nedokažem prestat na neho mysliet aj ked ten naš vztah nebol občas najružovejší?Kto mi pomože prosím

anonymka

Prave ved aj to riesim v hlave čo moj terajší priatel.Rozíst sa nerozíst.Bojim sa že to natahujem a potom mu strašne ubližim.Ale na druhej strane možno časom budem s nim strašne štastna.Ja neviem mam v hlave strašný mišung.Lenže v tomto vztahu sa aj dost hadame.A ked sa pohadame tak On to vačšinou rieši tak že sa opije.A ja to neznášam.Ale inak je to uplne super chalan.Ja neviem ide mi s toho puknut hlava.

driny4

anonymka,, buď silnáá,, a hlavne si váž sama seba,, už z tvojich riadkov je zrejmá odpoveď,, ty ju v kútiku duše v podvedomí poznáš,, ten chlap si nezaslúži tvoju lásku ani pozornosť,.. Je to síce klišé ale je v tom pravda.. Čas všetko vyrieši a ukáže pravdu.. Neboj,, každú bolí rozchod,, aj urazená hrdosť,,Ale stretneš človiečika,, ktorý si všetko zaslúži.. Držím palce)))