Je možné tehotenstvo?

Príspevok v téme: Je možné tehotenstvo?
alternative

Začala som brať antikoncepciu pred dvoma mesiacmi (v sobotu 3.3. som dobrala druhý blister, teraz mám menštruačný týždeň - menštruáciu mám už tretí deň). Beriem ju pravidelne o tej istej hodine +- nejaká odchýlka pol hodinky. V poslednom čase som si zdá, že mám akési väčšie bruško, neviem, či som len normálne pribrala, alebo som tehotná. Tiež ma v posledný týždeň-dva pobolievajú kríže. Normálne krvácam, ale počula som, že ženy krvácajú aj počas tehotenstva. Je to šanca, že som tehotná?

bonifac

ty si myslis, ze hned prvy mesiac ma zena tehotenske brucho? Ved kludne mozes byt len nafuknuta, a hlavne ked mas menstruaciu zvykne sa nafuknut brucho. Nerob hlavne paniku, pochybujem ze si tehotna. A ked mas pochybnosti urob si test a budes v tom mat jasno.

maruska123

rozdiely pocas dna?

ved vazit sa ma nalacno rano

samozrejme, ze ked pocas dna jes a pijes, tak mas na vahe viac..robi to obsah criev a zaludka

a je mozne, ze antika ti zadrzuje vodu v tele, preto vyssia vaha

alternative

A čo tá váha? Pred týždňom som mala o 1,5 kg menej, kolíše mi to tak.... či tieto rozdiely sú počas dňa normálne?

maruska123

nemala by si byt..taketo priznaky mozu suvisiet jednak s menzesom (vlastne ono to ani nie je menzes pri uzivani antiky, ale krvacanie z vysadenia, lebo nemas ovulaciu)..alebo to moze suvisiet so samotnou antikoncepciou-predsa len tie prve mesiace si telo zvyka a neziaduce ucinky sa mozu vyskytnut