Ake typy zien sa vam viac pacia?

špicelkamir

VEMENO Má MOžNO bledu plet ale k tomu tmavu srst a vtedy je to ok, nepáčia sa mi severské typy teda biela plet aj srst, mihalnice obočiez mojho pohladu je to škaredé.
všimni si ivana christpová je bledá ale k tomu má tmavé vlasy aj srst mihalnice a vtedy je to ok a ten dermakol na svetlej pleti tiež neznášam chvala bohu že ho nemusim použivat

sofi 22

inak chlapi 1.obrazok je svetova topmodelka, ked uz sa vam tá nepaci tak potom... :DD
A pre mna je prekrasna Mária Čírová aj tu napr. love.markiza.sk

špicelkamir

2/šPATA 3/šPATA 1-CELKOM DOBRE ale č2 a č3 sa mi zdaju vyslovene škaredé, aj ked je to otázka vkusu,

mne nie su sympatické bledé typy žien bez pigmentu vyslovene sú my nesympatické.

ak už amju mat bledu plet tak nech maju tmavé vlasy a oči,viem určite sa tieto mnohým páčia , ale ja uprednostnutjem tpyy podobné mne také sa mi páčia. ako segra tmavé vlasy s bud nliečnou pletou alebo snedé.
páči sa mi meryl streep, christová.

aby tá žena mala farbu nie ako snehula to je mi až odporné.

egres

slecna celestinka odhadla si moj vkus na zeny :) ta prva zenska v b) odpovedi je presne devcatko podla mojho gusta takze ak niekto tak vyzera moze sa ozvat:))

alenka_maxova

No...vsetky tie vase krasky som ukazala priatelovi a pacila sa mu jedine ta misska, ci co to je :D A mne tak isto. Nechapem vlastne ani, co sa tu urazate a riesite bludy :) Ale ved ked vas to bavi... :)

A este spat k teme. Som zena a zastavam na zensku krasu jeden jediny nazor. Pre mna je krasna zena ta, ktora ked sa odmaluje vecer, je rovnako pekna a pritazliva ako so sminkami, ktore si kazde rano na seba naplaca :)