chodim so sukničkarom čo teraz

Príspevok v téme: chodim so sukničkarom čo teraz
Nicola1

Ahoj. Som v miernom šoku. Neviem čo skôr a ako napísať.Je mi strašne do plaču a cela sa trasiem. Ide o to že som sa dozvedela že moj frajer s ktorym som už asi 3 roky, a vzťah vyzeral fakt pekne že mamiluje atď...chodi na iste miesta so sestrou, kde stretava ine ženy a dozvedela som sa že ich foti a spolu sa zoznamuju a fotia. Mne nikdy nič take nepovedal. A nemam o tom vedieť.Ostalo to iba pritom, že ide so segrou niekam a on ju niekde čaka. Nechcem byť priveľmi konkrétna. Som strašne sklamaná a v šoku, lebo nikdy mi nič také nepovedal. V minulosti sa ale stala jedna vec, jeho sestra ho davala do kopy s inou, dozvedela som sa to od kamošky ktra bola priamym účastníkom ako držal tu cudziu za ruku. Neviem ale je to pre mňa hrozné.....čo mam robiť, nemôžem mu povedať že o tom viem. Bože je to strašné, človek sa jeden deň baví s niekym ako si založi rodinu, ako chcu čim skôr vlastne byvanie a zrazu toto....Baby pomožte mi....asi sa s ním rozídem, teraz keď to píšem uvedomujem si že toho bolo veľa čo urobil a nemala som o tom vedieť a keď som mupovedala že o tom viem, len to miernil a vravel že to bolo inak. Naivna som verila.

paganstorm

emožeš mu to povedať, že o tom vieš? si normalna? poriadne mu to vytmav, praskni mu roxorom krz papulu a pošli ho do kelu!

Magy

cetecko alias nicola - neprepadaj zufalstvu a mozem ti s kludnym svedomim povedat ze "ak by som sa s ním aj rozišla už by som iného nenašla" je dalsi blud.
strach zo samoty, obava, ze ostanem sama a nikto ma nebude lubit, je u zien nepomerne silnejsia, ako u muzov.
ale verim ze si rozumna natolko, ze dokazes rozlisit, kedy ti ten strach len ublizuje a nuti ta do vztahu, kde by si len trpela, alebo si dokazes zratat, ze byt radsej sama a slobodna, stastna, nezavisla a mat sancu na dalsi krasny vztah je lepsie, ako len zo strachu zotrvavat v tomto neperspektivnom. kym si tam, nemozes sa pohnut nikam, nemozes sa rozvijat, fungovat, no a najme - nebudes nikdy stastna. tvoja laska vo vztahu nestaci! si na nu sama! hadam sa spametas a cim skor zacnes odznvoa, tym skor mas sancu sa z tohoto ne-vztahu otriast a zacat novy zivot a znova sa zamilovat a zit stastny zivot.
kazde oddialovanie toho konecneho a nevyhnutneho rozhodnutia, ktore skor ci neskor budes musiet spravit je len uberanie stastia sebe samej. tak preco nie zavcasu?

Cetečko

dievčata ďakujem aj tebe ivanka ďakujem, dnes som nad tym cely čas rozmýšľala, viac menej s nim nekomunikujem a utiahla som sa. Znamej verim neublížila by mi a ja ho poznám, neverím že by tak výrečný, živý, akčný a veselý chlap bol pri iných ženách ticho resp. voči nášmu vzťahu maximálne zodpovedný.
Len ako píšete sama zatváram oči , nechcem tomu ani veriť lebo ten vzťah je jedna báseň čo sa týka takých maličkostí. Asi čakám na pevný dôkaz jeho nečestnosti! obávam sa že ak by som sa s ním aj rozišla už by som iného nenašla, som nedôverčivá voči dnešnému svetu a dnešným ľuďom, takže sa bojím že fakt by som už ostala sama.Navyše som zaťatý introvert.
A poviem vám úprimne ja cítim že si ma neváži, berie ma ako samozrejmosť a nemá ani potrebu tráviť toľko času spolu ako si predstavujem ja. Preto ma napadlo vyskúšať to nejak aby si ma viac vážil, a ak bude tak možno to bude istá nádej. Ťažko by sa mi s ním rozchádzalo. Stále som stratená. Na jednej strane robím hlúposť že som sa s ním nerozišla ešte dávno...hlavou mi hmýria myšlienky že keby som sa s ním aj rozišla už nikdy v živote chlapa na vzťah nechcem.

ivana45

este pridavam: suhlasim s Magym. Veta "nemôžem mu povedať že o tom viem" je zla. Akoby si uz bola rozhodnuta, ze budes zatvarat oci.
Ale mas pravdu, ak tym myslis, ze povedat mu, ze o tom vies a nechat vas vztah bezat ako doteraz, je tvoja prehra. Absolutne sa podkopes. Stanes sa onucou a casom ta aj tak opusti. Nevyzera na typ, ktory nevie ukoncit vztah, lebo mu je dievcata luto.

Nestracaj s nim cas.

Over si vsak, ci to cele nie je blud. Ale Ty ho poznas a myslim, ze by si hned odhadla, ze je to vymysel.

BTW, kym si to overis a rozhodnes sa: Nespi s nim alebo dosledna antikoncepcia.

Aisha5

Ja by som tej znamej neverila. Ta znama moze byt pekna k*va, ktora sa len snazi prekazit vztah. Veris mu, ci nie? Ak nie, najprv si over, ci je to pravda. "Zname" dokazu aj zavidiet aj sa preto snazit rozbit vztahy. Tiez nemusis verit vsetkemu, co ti kto nahuci. Neznasam, ked sa cudzi ludia miesaju niekomu do vztahu.

ivana45

nikolka, taketo veci sa v mileneckom vztahu nemaju tolerovat vobec.
V manzelstve odpustit prave jedenkrat. Ak odpustis dvkarat, budes odpustat este mnohokrat.
Si mlada rozumna holka, nie si odkazana na nezrele alebo sebecke individuum.
Bud je to chudak, ktory nevie, co chce alebo si nieco potrebuje dokazovat.
Alebo si ta ani trocha nevazi.
Alebo s tebou do vazneho vztahu nikdy nepocital a ma ta len, kym zozenie lepsie.

Bude ta to boliet ale odplac si to radsej teraz, nez potom, ked by si s nim cakala alebo mala dieta.
Drzim ti palce. Slnko vyjde.

Lenočka 12

Ahoj.ja by som sa porozprávala s jeho sestrou,prečo ho v tom podporuje keď má vážný vzťah a potom sa porozprávaj s ním.
Lepšie je vedieť pravdu skorej a rozísť sa so sukničkárom,ako trpieť v neistom vzťahu.Ten muž si ťa nezaslúži určite si najdeš lepšieho ktorý si ťa bude vážiť a bude ťa mať rád.

Magy

nicola, toto je na vazny rozhovor s nim. nieco take ze "nemôžem mu povedať že o tom viem" je to najhorsie, co mozes spravit.
partner, s ktorym hodlas stravit zvysok zivota musi byt clovek, ktoremu DOVERUJES a ktoremu sa nebojis povedat, co si myslis, co ziadas pripadne co ta trapi. a naopak.
pokial to nehodlas akceptovat, nema zmysel sa bavit o nejakej fungujucej rodine do buducnosti.
a taktiez tvoj partner - ak ta klamal tak dlho, je to velmi vazne a pochybujem, ci sa to da este nejako uhladit. pretoze to nebolo jedno zakopnutie (to sa stane komukolvek), ale dlhodobe a cielene klamanie, pretvarka, falos.
sama sa rozhodni, ci s takym clovekom este chces byt. ale rozmyslaj hlavou, nie srdcom. srdce je slepe.