Mozno to zistit ?

Magy

krvne testy maju len orientacnu vypovednu hodnotu, neurcia otca s istotou, ale s vysokou pravdepodobnostou mozu niektoreho kandidata vylucit.

na istotu potrebujes jedine dna testy, tam je pravdepodobnost takmer rovnajuca sa istote (99.99%)

urobi sa jednoduchy odber slin dietata a otca (vzorka od matky nie je potrebna) a posles.
stoji to okolo 200E
na nete najdes kopec stranok, napriklad dnatest.sk alebo zistenieotcovstva.sk ci dalsie.

vebe

Trochu zvlastne, cele to tu vyznieva ako keby dieta bolo len nejake TO a akoze zena si urci za otca jedneho z 3-4 moznych a akoze nic, ved je to jedno. Po narodeni nie je problem vykonat test otcovstva, genetika nepusti a keby nic ine, deti sa zvyknu na svojich rodicov aj podobat. Mozno ked su male to az tak nevidno, ale cim su starsi tym viac. Takze hra na slepu babu je dost trapna a hazardna hra pri oznacovani otca

Tralala11

Matka može vyhlásiť za otca hocikoho. Otcovstvo sa dokazuje lne súdne a cez dna testy a je to dosť zdlhavý proces. Náhrada určite žiadna :D.

Vedla

zhod tie okuliare a skus sa pozriet na muzov aj inak ako na nejake bremeno . Predstav si ze otec ma zaujem na tom aby sa zistilo kto je otcom prave preto ze sa chce podielat na svojom potomkovi. Ale zena berie dieta ako domaceho inventár a je mozne ze urci otca toho kto jej momentalne vyhovuje .

jankaaaaaaaaa

akej by sa mal otec dozadovat nahrady? otec asi bude rad ze o tom nikto nevie ze prave on je otec, lebo inac by musel platit vyzivne

Vedla

je to pravne napadnutelne , ked sa v buducnosti zisti ze umyselne zamlcala otca a on sa bude domahat -dajme tomu nahrady?