vytok

sonna2

ahojte, mne sa to stalo tiez, prvy krat, asi 4 dni po menzese som zacala tmavo spinit, a akoby sa mi vylucovali kusky sliznice, isla som ku gynek., prezrel ma, nic nenasiel, ale predpisal mi hormony na upravu cyklu, pricinu, preco to vzniklo, mi nevedel povedat, este, neberiem antikoncepciu,
napis, co povie tebe lekar na gynde, ahojte

el.ishaa9

ahojte posledne dni mam vytok a preto som to checkla hned na net ze co to moze byt taky tmavo hnedy noo pojdem ku gynekologovi co najrychlejsie oo dufam ze to nic vazne nebude hruci kupel nepomaha takze uwidime...drzte palce.. :-)

zet

Mam presne ten isty problem aky opisujes. Navstivila som preto gunekologa, ktory mi oznamil, ze to moze byt sposobene nevhodnou antikoncepciou. Takze skus vysadit na par mesiacov a zacat uzivat nieco ine. Samozrejme to prekonzultuj s lekarom. Vela stastia :)

janka

aj ja mam vytok,ale moze to byt aj z toho,ze mam rada sladkosti,a ked ich zjem vela,tak mam niekedy pocit, ze som sa pomocila,ale vytok je normalny,pretoze sa odlupuju stare bunky,presne ako z pokozky,ale treba si samozrejme vsimat sfarbenie,ak je moc do zlta,tak moze tam byt infekcia

lili42

no ja mám výtok (biely, začal rok pred mensezesom a stále ho mám ta že ho mám 3 roky, množstvo sa mení podla menštruačného cyklu. Pár dní pred men..
mám tak trochu dohneda a potom je men.. asi týžden no posledné dni ô tiež výtok dohneda pak mám čistobiely až priesvytni v malom množstve a čím je mensez bližšie tým je množstvo vyššie. Ja som čítala rozne brožuri vraj je to normálne , vraj ked ten výtok nie je tak to je zlé. No ja osm si nikdy menštruáciu nepočítala presne na den ale vždy som vedela kedy ju dostanem podla výtoku.

Ivka 1

Hnedý hustý čokoládový výtok pripomínajúci
roztopenú čokoládu,môže byť niekedy z pre-
chladnutia a niekedy to môže byť aj tehotenstvom. Skús si dať dobrý horúci
kúpeľ , možno to pomôže.

kotatko

no ja mam teraz tiez ten vytok ale viem z coho je...ja to mam z alergie na latex. pokial mas tieto problemy mala by si ist za doktorom.