Celulitida? Ako ju odstranit popripade aspon zmiernit?

Agnes999

Kremy nepomozu ale aj cvicenie je prd platne. Kolko je zien-sportovkyn co maju celulitidu! Vidim to aj na mojej macoche, co je velmi sportovo zalozena zena, cely zivot stale sportuje, prakticky denne, aj v zime ked je sneh chodi na bicykel. Postavu ma vymakanu. Ale celulitidu ma aj tak nepeknu. Na celulitidu moze pomoct zmena stravy, masaze, lymfodrenaz a pod.

alfabeta

skús aa kozmetiku, konkrétne krém a gél na celulitídu, volá sa presne aa štíhle telo. nájdeš na aakozmetika.sk

paganstorm

pri sprchovani striedanie teplej a studenej vody, pokožka sa prekrvi, aspon mne to teda pomaha, ale treba to robiť poctivo a dlhodobo, aby si videla zmenu

petraya

missB,

viem tvojmu zufalstvu pomoct a ukazat ti riesenie. Napis mi na petralta@yahoo.ca

Kedze sa pytas, mozem ti ukazat ako som sa neziaducich tukovych vackov (ktore som mala napriek zdravej strave a cviceniu) zbavila ja, na fotkach 'pred a po'. Tu sa postnut nedaju, preto cez email. Obrazok povie 1000 slov. Na fore najdes len doporucenia a slova, ako co komu pomohlo, ale preukazat na sebe rozdiel, hoci aj cez email, sa neponukne nikto. Ja ti viem ukazat svoj vlastny. Nic za to nedas a budes o par informacii bohatsia o jednu unikatnu technologiu, ktora sa da vykonavat v pohodli domova.

megi118

je to forum,kto chce odpovie,a kto sa chce robiť múdry,toho si nevšímaj.Ja som si dávnejšie kúpila krém proti celulitíde,a pomohol-kupila som ho z avonu-aj teraz som si objednala z avonu,bola akcia.Skúšaj ďalej,krémy pomáhajú,aj masáže,prekrvenie-takže si aj masážnou rukavicou možeš masírovat čast tela,kde ju máš.Drž sa,nech sa ti darí,pa

missB

po 1. som sa len pytala ci to pomaha pretoze som to nikdy neskusala a nikto mi o tom nehovoril

po 2. viem ze musim zacat nieco robit, ze to bez nicoho nepojde(12 rokov som sa aktivne venovala pohybu viem co to je!!)

3. na tomto fore som preto aby som sa informovala nenapisala som tam ze si to idem kupit a budem doma sediet na riti

chcela som osvedcene cviky alebo nieco co realne pomoze so zmiernenim celulitidy

ale diky za radu

Magy

vibracne pasy? to este existuje? boze kedy sa ludia naucite, ze bez prace nie su kolace? nic v zlom, ale nechcela by si, aby ta celulitida sama zmizla?

vibracne pasy - princip: vibrovanim sa vytvara trenie a zdanie "pohybu, aktivity" v tkanivach postihnutych s celulitidou. dochadza k ciastocnemu odburaniu tukovych tkaniv, pokozka sa vo velmi kratkom case vyhladi.

nastup zmien a optickeho zlepsenia je rychly, ale efekt je len velmi kratkodoby a plytky, telo sa zacina branit a buduje spat tukove tkanivo(vankusiky) este huzevnatejsie. aj vdaka tomu, ze na tom vibracnom zazraku nevydrzis dlhsie ako 10-15 minut a vobec sa to neda prirovnat k ozajstnej a poctivej fyzickej aktivite.
pri dlhsom vystaveni sa vibraciam ta zacne boliet hlava, zaludok a co to robi s klbami, ani radsej nehovorim.

vakuove pristroje je mozne kupit napr. aj domov. ich efekty su tiez sporne, lebo neriesia castu podstatu a zdroj problemov celulitidy - poruchu lymfatickeho systemu, krvneho obehu, alebo hormonalnej nerovnovahy. efekt je podobny ako u vibracnych pristrojov - docasny a plytky.

missB, najprv treba odstranit zdroj problemov celulitidy!!

estrogenova hormonalna liecba/antikoncepcia, strava bohata na nasytene mastne kyseliny, umele sladidla!!! a potr. farbiva, konzervanty v potrave, fajcenie, porucha funkcie pecene, nadvaha, nedostatocna zivotosprava, nedostatok pohybu!!!, spanku!!!, stres a ine...

nasla si v tom zozname nieco, co sadne na teba?

tak pracuj na tom a nevymyslaj nerealne hluposti, ako lahko prist ku krase. ;)