Zápal močových ciest?

Príspevok v téme: Zápal močových ciest?
kosatec

Ahojte, chcem sa spýtať, či je možné, aby zápal močových ciest prešiel behom pár hodín bez liekov, len pitím množstva tekutín, častým močením a prikladaním teplých obkladov? Dnes poobede ma to začalo páliť, bolieť ani moc nie. Pila som veľa tekutín a teraz sa mi zdá, že je to oveľa lepšie. Ďakujem za názory.

Janka_19

Jasné že ti to môže prejsť..:) Ja mávam so zápalom časté problémy. Najviac sa mi objavuje keď som v strese. Vždy keď viem, že ma niečo čaká tak sa ráno vymočím s veľkou bolesťou a neustálym pocitom na močenie. Avšak v priebehu dňa problémy úplne prestanú a je mi dobre. Aspoň si teda myslím že je to stresom. :) Ale inak si to vysvetliť neviem..:) Nechcem chodiť za každé "pichnutie" k lekárke a jesť stále antibiotiká. A preto radšej veľa pijem a obliekam sa teplo. :)

revitalin

To Ti gratulujem, ano, da sa to, to je prave to, co velakrat zabudame. PIT VODU v dostatocnom mnozstve. To Ti aj v tomto pripade pomohlo. Ak to nezanedbas, zapal sa Ti nevrati. Velakrat pomoze voda na zapal moc. mechura. Ale iba vtedy, ked je este len v zaciatkoch. V ostatnych pripadoch pomozu brusnice, alebo chren. A samozrejme zase pit vela vody. No a s tym spojene - vela mocit. Stoji za povazenie mat doma naporudzi napr, sumive tabletky brusnicove, a pouzit, okamzite, ked treba.

.

Nekrič hop,kým Ti nepreskočí..to sa môže hocikedy vrátiť,zápaly sú potvory,sú ženy ktoré opakované zápaly trápia celý život.
Najlepšia je prevencia