ľúbim ho, ale neviem, či s ním ešte chcem byť

Príspevok v téme: ľúbim ho, ale neviem, či s ním ešte chcem byť
buckethead

Mám priateľa zo zahraničia, ktorý je dosť výbušný a agresívny. Nikdy mi neublížil, ale v afekte sa vyhráža, kričí, nadáva mi skoro pri každej hádke. Neverí mi, upodozrieva ma, že chcem iných len preto, že sa s nimi rozprávam. Mám problémy v rodine a nerada odchádzam na dlhú dobu preč, chcela som ostať doma aspoň na Vianoce a potom mi vyčítal, že som s ním bola kvôli tomu o 3 dni kratšie. Teda vyčíta mi to odvtedy pri každej hádke. Správa sa ku mne ako k handre ked sa pohádame. Je mi z toho celého už zle. Avšak ked sa nehádame, tak je to vzťah aký som predtým nikdy nemala. Milujem ho. Pred týždňom sme sa pohádali a zrejme rozišli. Snažím sa pripomínať si, aký bol ku mne zlý, ale stále sa mi vynárajú spomienky, aký vedel byt dobrý a ako nám spolu bolo... On ma chce späť. Možno by som nabrala sily ho definitívne odmietnuť, ale bojím sa, že toto už k nikomu cítiť nebudem. Neviem, čo mám robiť, pretože som sa takto nikdy predtým necítila. Každý mi hovorí, že mám od neho utekať. Viem, že je to veľmi čerstvé, ale bojím sa, že dopadnem ako kamarát, ktorý je už vyše 2 rokov po rozchode stále zaľúbený do svojej bývalej a nedokáže si kvôli tomu ani nikoho nájsť...Veľmi ma to mrzí, že sme dopadli takto, aj ja som urobila dosť chýb, aj ja som sa niekedy správala zle, ale v každom prípade, nadávky a vyhrážky nemajú čo vo vzťahu robiť. Prajem si začať odznova, ale zisťujem, že už nemám energiu na udržiavanie vzťahu na diaľku ďalšie roky, kým doštudujem a budeme môcť byť spolu. a tiež viem, že mi nikdy neprestane vyčítať veci ako napr., že mu beriem slobodu, lebo raz som sa naštvala, že odišiel von s priateľmi, ked sme mali problém a mali sme si ho vydiskutovať..on mi teraz celý čas vyčíta, akoby som ho obmedzovala, aj ked to bolo len raz a mala som na to dôvod..a ja asi tiež nikdy nezabudnem, čo všetko mi urobil on..stále ho však ľúbim..a neviem čo robiť..mám v sebe hrozný zmätok..

pravy huhu

Nechapem, naco tu zakladas vobec takuto temu. My nevieme , ci ti niekto vyhovuje, alebo nevyhovuje. Odkial to asi tak mame vediet?

soffa

nevracaj sa!nepozeraj do minulosti,caka ta lepsi zivot s niekym lepsim.je vela tyranych zien?ak sa zoberiete,bude to len horsie,bude si viac dovolovat,to chces!taky clovek sa nezmeni,nechaj to tak,zasluzis si niekoho lepsieho..

buckethead

asi je viac toho dobrého, ale to zlé- tá agresivita a nedôvera sú tak zlé, že sa to nedá prehliadnuť..vedela by som si predstaviť s ním žiť, bola by som šťastná, priťahuje ma na ňom dosť vecí..práve preto sa bojím, že definitívny koniec bude chyba...len keby nebolo tej jeho agresivity..nedokážem mu veriť, že ma miluje, ked mi dokáže nadávať do k..iev a podobne..

brunetka_a

polož si otázky:
- je viac dobrého alebo zlého?
- som sním šťastná?
- viem si predstaviť sním dlhobejšie byť, dokonca až žiť ?
-je vhodny pre teba do buducnosti ? aby ti potom niekedy v spoločnosti nezačal nadávať pred všetkými ,za to že sa s niekym len začneš rozprávať ako si písala..
- a prečo vlastne si sním ? len pretože ho miluješ,alebo je na nom niečo čo ta pritahuje ?
a potom si sama určíš čo chceš a čo ne...