Darcek pre priatela

Príspevok v téme: Darcek pre priatela
Msaska

viem ze sa to velmi nehodi do "problemov" a nie je to nic take strasne..ale chcela by som poradit s darcekom pre pritela.. ano viem je to hlavne o tom co ma rad a comu sa venuje..ale chcem kedze ide mat 25 a je to taky vek kedy by mu chcela dat nieco vynimocne tak by som chcela radu co asi by ho tak potesilo - lebo veci ako mobil, notebook a tak si kupi sam, kozmetika je taka na meniny.. napadlo ma nieco zo srandy v tych darcekovych obchodikoch - sexualneho typu srandovne :D ale chcela by skor nieco co mu bude pripominat ze ho lubim aj o par rokov.. sme spolu skoro 5 rok. za kazdu radu , napad, a tak budem vdacna:)

Pivonka37

Môj manžel si praje k okrúhlinám kvalitný bicykel, tak tentokrát vyhoviem jeho želaniu a nebudem vymýšľať.

emazara

Ja som mužovi kúpila kolobežku a nevie si ju vynachváliť, vybrala som na super stránke www.cyklospeciality.sk, spoľahlivý prístup, odporúčam.

Ivona1

Ak je tvoj priateľa praktický, odporúčam nože z profikuchar.sk, sú portugalskej výroby a naozaj veľmi kvalitné. Volajú sa IVO Premier a sme s nimi celá rodina spokojní.

DankoJan

plavba lodou www.boataround.com by sa pacila mne, stale som chcel ist okolo Grecka, vraj tam maju krasne utesy, alebo ak nieco viac " on a bdget" tak by som chcel poriadny holiaci strojcek