Večný problém stehná a celulitída - ako na ne?

vevese

mne nic nepomohlo.
10 mesiacov sakra zdraveho stravovania, cvicenia (beh, bike, plavanie, aerobik, fitness), masaze, sprchy, kremy, modlenie...nic.

taanim

hej hej, čítala som, že je ozaj dôležitá správna motivácia a myšlienka, že to jednoducho dokážem. takže asi je ten čas pozmeniť svoju životosprávu a myslenie a začať veriť v zázraky - samozrejme ruka v ruke s cvičením, stravou A možno aj s kávou a sprchou :-)

lulinka88888

Ludia ved sa tu nehadajte,ved kazdemu zabera nievo ine....nechapm ludiuzivat pravidelne kremy a masaze alebudu stale tvrdohlavo stat za svojim.....vsak nikto nehovori ze pohyb nie....ale aj masaze s tymi kremami maji svoje miesto.
Ludia ved sa nedivajte len jednym smerom.....treba skusat a experimentovat....ked si povietw pri hocicom ze ale toto mi aj tak nepomoze,tak to tak aj bude!!!!!!

jankaaaaaaaaa

lili: ty keby si citala v tych trpanych zenskych casopisoch ze na celulitidu je dobre ak sa dvakrat za sebou pomodlis a celulitida zmizne tak by si verila aj tomu a urcite aj po tomto by ti ta celulitida "zmizla"

Magy

kava, sprcha... omg. uvolnena, ovisajuca koza po schudnuti, na to ziadna usadenina ani z tej najdrahsej kavy nepomoze. tak ako pise jankaaaa - pohyb pohyb pohyb! a vela! aktivny fitness trening.

lilliiiiiiii

mne tak zmyzla,ver ci never:) a ano, "vydrhnut sa nou" a sprcha nasledovne: 30 sekund tepla, 5sekund studena.opakovat 3x, ukoncit stale studenou.

jankaaaaaaaaa

ziadna kava ani striedava sprcha. zeny zobudte sa, a zacnite na sebe poriadne makat! jedine sport vam celulitidu zjemni. hlavne beh, bicykel, korcule a aerobne cvicenia. necakajte ze budete vysedavat rped telkou s chipsami a vecer si date ako striedavu sprchu a zrazu celulitida zmizne...