AKV - Bukovsky

Príspevok v téme: AKV - Bukovsky
Harper7

Mate niekto skusenosti s ambulanciou klinickej vyzivy? Vyuzili ste niektory z programov dr. Bukovskeho? Tipujem, ze asi nikto. Ja o tom vazne uvazujem, tak by som chcela vediet, ci to niekomu pomohlo v niecom. Potrebovala by som upravit stravu a schudnut. Poprosim iba prispevky od ludi co ho navstivili, nie Vase subjektivne nazory na neho, pripadne rady ako schudnut. Mam uz skusenosti s chudnutim, ide mi o mierne doladenie par kil a upravu jedalnicka... Mam precitanych mnozstvo knih, ale cim viac citam tym vacsi zmatok mam...a rovnako tak aj pri skusani roznych nazorov na chudnutie.

karmella

Ahoj,ja si myslím,že nepotrebuješ zájsť na jeho kliniku.
Na svojej webovej stránke má všetko popísané.
Plus aj tuto je zaujímavý članok-
www.tvnoviny.sk
-prečitaj si toto.
Odporúča 5 typy diét,ktoré zaťukáš do googlu,poprečítáš a vyberieš podľa ktorého by si vedel fungovať,čo najdlhšie alebo celý život.
Ak chceš chudnúť,ja ti poviem ZADARMO-
dodržiavaj niektorú diétu a ŠPORTOVAŤ !!! Odporúčam ti japrv so skúsením trénerom,a počase už budeš vedieť fungovať aj bez trénera.

Nemamprezyvku

STRASNE,
to ste vy pan doktor? :)
Tak si ho tu obhajujes, ze neviem, neviem...
Btw, nevies o com bola moja diagnoza, ani s akym problemom som za nim isla o radu, tak tu nemudruj, a este raz si precitaj, o com bol moj prispevok...za chorobu si mozem sama? ty si uplne mimo, ale asi tieto nazory ti prave on natlacil do hlavy, tak sa ani necudujem, ze tu pises bludy z cesty, ja som vyjadrila svoj nazor a svoju skusenost, tak si chod urazat niekoho ineho niekde inde a ries si svoje komplexy osobnosti v sekcii Psychicke problemy...cmuk

STRASNE

Nemamprezyvku
je to tvoja choroba!
Doktor nie je za tvoju chorobu zodpovedný ale TY.
Je to tvoja choroba. Tak sa lieč a vylieč sama.
Platíš si za liečbu a nie vyliečenie/výsledok.
Čo si včerajšia ?

AKV - Bukovsky má vysokú koncentráciu vedomostí, skúsenosti a rozhľad. Mňa jeho tituly nezaujímajú tie neliečia a ani názori ľudí
z internetu .

P.S: Chorobný stav si môžeš spúšťať aj sama tak potom čo s tým má tento lekár ?

Nemamprezyvku

Neodporucam, pan doktor mozno vie poradit niekomu, kto chce schudnut, mne s vaznym zdravotnym problemom absolutne nic, vedela som asi viac ako on, dokonca si musel niektore veci sam vyguglit asi aby urobil dojem, dokonca sa hadal so mnou, ked som mu povedala, co mi povedali lekari v nemocnici, zdoraznil ze on to vie lepsie, lebo ma asi 20 titulov, zbytocne vyhodene peniaze a strateny cas, tento clovek je nekompetentny vo svojom odbore, keby nemal taku velku reklamu, nemal by tam nikoho, usetrite si cas a peniaze a radsej si najdite odbornika niekde inde, pripadne si dostudujte info na internete.

T Lizzy

Skúsenosti nemám. Každá TV relácia v ktorej vystúpil MUDr. Bukovský, bola pre mňa veľkým prínosom.

Dobre nastavená strava, robí u mňa + 30% fyzickej
a + 30% psychickej energie.

Edith

Pán doktor Bukovský je super a som rada, že v tejto dobe “mudrlantov” je na scéne zdravia odborník ako on. Dlhé roky čerpám z jeho poznatkov a rád. Teraz po rokoch, keď vidím zdravotný stav mojich priateľov, ktorí sa držia hesla - žozer čo vidíš a koľko chceš, tak som vďačná, že mi dal Boh toľko sily a chuť dodržiavať zdravé stravovanie. Keby ľudia mohli byť pri výrobe niektorých výrobkov - hlavne tých mäsových- tak by tiež radšej žuli sójové boby ?..

spravne

lenze kto su to ti svetovi odbornici na vyzivu, ak je to vobec tak

on zas sleduje vsetky tieto najnovsie veci v AJ, nie je mimo a tiez sa nemusi so vsetkym stotoznit

vela ludi sa v tom uz nevyzna, kedze nazory su velmi protichodne