priatelka ku mne citi odpor?

Príspevok v téme: priatelka ku mne citi odpor?
hxy

Takze caute. Nechapem velmi preco tu pisem ale uz si asi ani sam neviem ako sam mam chovat v tejto veci. Sme s priatelkou 5 mesiacov, viem ze sa mame velmi radi ale uz dlhsiu dobu vidim ze je to trochu divne, sme mlady a stale ked sa ju snazim pobozkat alebo nieco zacne sa odtahovat prekaza jej to alebo uz neviem co kazde dotyky vsetko odomna jej pride hnusne nechutne a tak podobne, neviiem ci je chyba vo mne alebo v niecom inom ale uz neviem ako mam reagovat, niesme spolu pravidelne a preto tie dotyky a bozky mi chybaju ovela viac, kebyze si ju stale aspon trochu nepritiahnem k telu tak vyzerame ako brat a sestra. Jednoducho uz mam vycitky ze som nejaky odporny alebo fakt je to take hnusne chciet viackrat bozk? Chyba mi to vsetko velmi. Zaspavame spolu a ona sa iba proste otoci chrbtom a bezslov dotykov bozkov zaspi.... Mam vycitky ze sa jej hnusim.snazil som sa o tom nieco od nej dozvediet ale mlci..

Honor

Bager1 - nepíš takto vo všeobecnosti, lebo nie všetky dievčatá také sú.

Ja napr. oceňujem chlapcov, ktorí vedia byť aj citliví a pozorní k dievčaťu a sú schopní viesť aj rozhovor na vážnejšie témy. Záleží od povahy dievčaťa ako toho chlapca berie...a pre mňa nie je nič lepšieho ako mať takého chlapa po svojom boku

hxy - prosto len sa jej spýtaj, lebo filozofovaním na nič neprídeš ;) ..my ti povieme svoje názory, ale ty musíš konať. Držím palce :)

Bager1

no skus to dva tri dni na nu zahrat...netvrdim ze sa mas menit, len zahrat to a podla jej reakcie ak sa zmeni k lepsiemu uvidis ze je to sposobene prave tvojou dotieravostou
ale nie ze budes urazeny...musis zahrat nezaujem lahostajnost to je ine

hxy

Ano Bager1 viem som práve ten typ ktorý je citlivý pozorný a podobne, čítal som témy ktoré tu boli poznám to no zmeniť osobnosť ktorú človek má je tažke.

Bager1

vies, baby si citlivych a pozornych chalanov nevazia. to je za prve. a za druhe, ked vidi ze jej davas ovela viac naklonnosti ako ona tebe, prestanes ju bavit, lebo o teba nemusi bojovat. a baby radi bojuju o priazen. ide jej to na nervy tak urcite rozmysla o tom ze kedy ta opusti....mal by si trosku ubrat lebo uvidis ze sa ta nasyti

hxy

Bager1 - Vážim si tvoje rady ako každého no v tomto smere ju poznám a viem že by nehrala formu ani nič podobné.Toto nieje správny smer a pravdu nemáš.

Bager1

vies co o tri dni tu zas budes riesit to iste, nema to zmysel.. nechce ta nehat len zo zvyku . ukonci to skor ako zo seba spravis slabocha.daj jej lekciu skor ako ona tebe

xenia22

ahoj hxy. mala uz pred tebou niekoho? kolko ma rokov? mozno je v sexualnej oblasti neskusena a to ju brzdi. ak je napriklad este panna.. bozkavanie je totiz cesta k sexu a ak sa mu brani, neciti sa nan, bude ta odtlacat kvoli tomuto.

hxy

Dakujem káždému jednému príspevku veľmi ste mi pomohli, pred malou chvíľou sme mali dlhý rozhovor povedal som ako to vidím ako to je pochopila to oľutovala to lebo aj ju to v poslednom čase mrzí ako sa chová a potom ked sa zase na dlhšiu dobu odlúčime tak jej to chýba a veľa vecí ľutuje, vraj nevedela čo si môže dovoliť a čo nie lebo má zlé skúsenosti z minulosti.Vie že tie dotyky ktoré prejavujem jej a ktoré ju neskutočne hrejú pri srdci a je štastná chýbajú mne. Dakujem vám naozaj za každý názor a myslím že je to zatiaľ vyriešené. teda dúfajme že áno :)