stála chorá

Príspevok v téme: stála chorá
Andrea09

Ahoj !
Potrebovala by som poradit
Ide o to,že som stále chorá. U mna neexistuje malá nádcha.....ked to na mna príde,tak z jedneho dna na druhy mam prišernu nadchu,boli ma v krku .... Vobec nič okrem antibiotik mi nepomáha....a nikdy nepomohlo....Myslíte si,že by bolo riešenie vybrat mandle ? Ked som bola menšia,bola som aj na liečení v Tatrách....
:////

jar2012

Tak ked ti poradil že to treba.Tak niet čo riešit.Ale može sa stat že aj tak to nebude ine.Tak potom budeš riešit dalši problem.Imunitu.
Ale ked MANDLE su zahnisane a už neplnia funkciu tak budu robit stale problem v tele.Ja som mala velmi zničene.Museli von.

Andrea09

bola som ,ano a aj on mi povedal,že by sa mali vybrat....ale bojim sa,že mi to nepomože..... ale takto tiež nechcem zostat....

jar2012

A bola si u krčneho lekara?čo ti povedal?v akom stave maš mandle.
Podobny problem som mala aj ja.Dala som si vybrat mandle a odvtedy som mala pokoj.Ale aj tak ked som prechladla bolelo ma hrdlo.Ale už to nebolo take drasticke ako ked som mala mandle.
Zaleži v akom stave su mandle.Pretože ked ich netreba vyberat zb.ich daš vybrat. Mandle maju tiež svoju ulohu.Chrania dych.cesty pred znečistenim.