Som najškaredší človek na svete

Príspevok v téme: Som najškaredší človek na svete
Sellyna94

Narážky tipu :- áá tá je ale škaredá
-škaredšiu som nevidel
-nehambíš sa za seba ?
počúvam bežne. Moja postava je v pohode , aj keď by mohla byť vyššia a mierne ľahšia. Ale moja tvár :(. Je najhnusnejšia na svete. Keby boli moje chyby také malicherné ako : odstavajúce uši,velky nos bola by som velmi rada , pretože tieto chyby sú maskovateľne a taktiež dá sa s tým niečo robiť. Ale nie . Ja s mojím guľatým xichtom,no dlhou vystúpujúcou bradou, vpadlími malými očami, ktoré sú navyše blízko seba,riedkými vlasmi sa možem zahrabať pod zem v tomto svete :( .. Toľko krát som sa už chcela zabiť ale neurobila som to , som strašne zbabelá. Mala som kopu snov ale v tomto svete musíš byť najsamprv pekná aby si sa niekde dostala. Aj moja pleť je strašná. Obrovské kruhy pod očami a problematická pleť (teraz už ani nie) ale vždy je červená.. Ked som sa raz namalovala ,dala som si mejkap a tak mierne oči tak sa mi zasa ludia vysmievali že : "Tebe už nič aj tak nepomôže :( tak strašne to bolí ... :(( ... Poradte ako sa so sebou vysporiadať ? . a poradte prosím niečo na tú pleť a kruhy pod ocami (nie korektor, ani mejkap) a ako by sa dali pomocou maľovanie zväčšiť oči ? Nechcem sa velmi malovať , akurát tak špirálou .. Ďakujem... Mám 17r.

dana660xz

kadernicka, kozmeticka ti nic nehovori? moja bud rada, ze nemas napriklad psoriazu, ekzem, vitiligo, alebo ine kozne choroby, ktore make-up nevyriesi. na svete je milion ludi , ktori ziju s takymito vecami a neplacu do vankusa. najdi na sebe jednu vec peknu a an tu sa sustred. na ludi co ti takto skaredo nadavaju sa vykasli, vyhybaj sa im velkym oblukom! nikto si nezasluzi taketo jednanie. vzchop sa oki?

Marek25

Hej myslíš si, že si škaredá? Nechcem písať štýlom - buď rada, že nemáš razštep a podobné "vady" no ja ho mám a aj tak žijem plnohodnotný život v ktorom nemám problém z partnerkami, ani z odsudzovaním okolia. NIKDY mi nikto nepovedal "pozri sa ako vyzeráš" - jedine nepriatelia, ale o tých som vedel, že sú zaujatý. Jasné, keď niekam prídem, tak cítim pohľady ľudí, lebo som "iný" no časom som z toho spravil výhodu. Chcem tým povedať, nevzdávaj to!!

Meretseger

Myslím, že nie je až také ťažké naučiť sa ignorovať názory okolia, ak si aspoň trochu bojovná, tak ťa blbé kecy vyprovokujú skôr k presnému opaku, proste "kašlem na vás, I´m sexy and I know it":)
Horšie je už zbaviť sa vnútorného presvedčenia o vlastnej odpudivosti. Trochu poexperimentuj, už aj zmena účesu dokáže divy. Postupne prílišná pozornosť upriamená na zovňajšok opadne, prídu aj horšie veci:)
A viem, že to hovorí tá pravá, ale rady dávať viem, akurát sa ich neviem držať!

layla009

ahoj, ja mam 17 tiez. kazdy sa mi vysmieva preto ako vyzeram ze mam extravagantne ucesy a oblecenie. vsetky urazky bolia nikto nie je dokonaly no treba na zaciatok to sebavedomie :)
ved aj ten skaredy clovek musi mat sebavedomie ked ta uraza, tak ho skus ziskat aj ty!
nevzdavaj sa a prihlas sa na kurz ziskania sebavedomia alicekubikova .cz :) mozno ti pomoze...

layla009

ahoj, ja mam 17 tiez. kazdy sa mi vysmieva preto ako vyzeram ze mam extravagantne ucesy a oblecenie. vsetky urazky bolia nikto nie je dokonaly no treba na zaciatok to sebavedomie :)
ved aj ten skaredy clovek musi mat sebavedomie ked ta uraza, tak ho skus ziskat aj ty!
nevzdavaj sa a prihlas sa na kurz ziskania sebavedomia alicekubikova .cz :) mozno ti pomoze...

JahO_Odka

Možno je to len tým vekom... tvoji spolužiaci zveličujú a robia si prču z každej malichernosti. Ja som bola v 17-tich tiež škaredé káčatko. Mama ma strihala nakrátko, vlasy večne v gumičke, mierna nadváha, žiadne šminky, pubertálna pleť... tiež ma strašne trápil vzhľad.
Teraz mám 21 rokov a všetci chlapi sa za mnou otáčajú :) Prirodzená modrooká blondínka, vlasy po pás, postavička ako lusk. Proste po 19-ke som sa zmenila k nepoznaniu a prišlo to samé. Nechaj si narásť vlasy, pekne sa obleč, kúp si riasenku a make-up a hlavne maj na saláme reči tých kreténov. Vyrastieš do krásy, hlavne si ver! :) Držím palce

Fatima45

Moja... aj ja som si týmto prešla... viem ako sa citiš . Lenže nesmieš si ich všímať oni to vravia len preto lebo im robí dobre keď ubližujú druhým a je im jedno ako sa pri tom ten druhý človek cíti...
Hlavné je aby si sa páčila sama sebe,rob niečo preto ,dá sa to!:) Keď sa budeš páčiť sama sebe začneš sa páčiť aj ostatným :)

eva123

A inak vieš koľko spraví zdravé sebavedomie? Okolie ťa podvedome hneď začne inak vnímať, keď zbadajú, že z ich výsmechov si nič nerobíš. Takže úsmev na tvári a reči ostatných ber jedným uchom dnu a druhým von ;) začni sa brať inak, začni sa na seba dívať inak, uvidíš že si úplne iná ako sa teraz vidíš ;) good luck ;)

Joo

och joj moja zlata ...neboj vsetky velkosti ,tvary ,farby maju svojich fanusikov ... netreba vyzerat podla noriem, bud osobnost a neboj sa inakosti ..... netreba moc vnimat tento povrchny svet