mám 17 a som asi zrelá na psychológa

Príspevok v téme: mám 17 a som asi zrelá na psychológa
quovadis

utápam sa v sebaľútosti, nedokážem sa tešiť zo života, nič robiť, často sa nudím no nehľadám riešenia na zabitie nudy, aj blízki ľudia ma opakovane sklamú a nemám chuť im hovoriť, že mi niečo vadí, takto vlastne už neviem, komu mám veriť, komu sa zveriť, keď mám problém a všetko to pramení z toho, že mám pocit, že si nikdy v živote nenájdem vzťah, lebo som ho ešte ani v živote nemala. ja viem, že na to mám čas a že sa oplatí na dobré čakať, no každá žena potrebuje mať pocit, že sa niekomu páči a niekomu na nej záleží. avšak všetko, čo som si myslela doteraz, že už speje k niečomu takémuto, bol len klam a vždy ma to rovnako zasiahne vnútorne a utrpí tým moja viera v samú seba... poraďte..

marcelina78

Jumbak ma uplnu pravdu, mas len 17, zivot pred sebou a pozri okolo seba na zeny starsie od teba a minuli sa , maju rodiny, partnerov, mozno nie su celkom stastne vo svojich vztahoch, zivotoch a nie su vsetky ani mlade, ani krasne, ani mudre a ani zdrave. Ty mas vsetko pred sebou, krasne roky, casom sa natom zasmejes, aka si bola hlupa a trapila sa pre blbosti:D

natusa42

nic si z toho nerob,ani ja som do 17 rokov nemala vztah , ale potom sa to naraz zmenilo...ale len mi to znicilo pokojny spanok a nervy ..ten uzasny " vztah " ..o nic neprides,najma si prosim,starostlivo vyber buduceho partnera..a cakaj len na to najlepsie...a najma si ho dobre otukaj ...

re quovadis

Milá quovadis...niekedy mám presne taký istý pocit ako som si prečítala v tvojom príspevku...mám rovnaký vek a dokonca ani s tými chlapmi nie som na tom o nič lepšie :D Ale rozhodla som sa že to definitívne zmením..všetko (skoro) máme vo svojich rukách veĎ všetko začína v našom podvedomí...stačí jednoducho presvedčiť samú seba o tom že sme v niečom dobré a jednoznačne nanahraditeľné ako každý človek na tomto svete...a myslieť pozitívne veď napokon s kým by chcel človek radšej tráviť čas..s niekým pozitívnym kto ho nabije energiou alebo s človekom ktorý naňho stále len prenáša depky ?

jumbák

To, že si doteraz nemala vážnu známosť, to ešte neznamená, že do konca života nebudeš mať vzťah. Ak sa ti zdá, že si málo atraktívna, s tým sa dá niečo urobiť (nemyslím viac make-upu či plastiku). Skús sa viac usmievať, chodiť medzi ľudí, snaž sa zaujať, no nie nejakou hlúposťou. Sú oveľa horšie veci, pre ktoré sa treba trápiť. Hluchonemí, slepí, invalidi, autisti...títo ľudia majú ozajstné starosti. Netreba sa preto zaoberať hlúposťami a zabúdať žiť.