AKO MAM PREŽI

Príspevok v téme: AKO MAM PREŽI
oqor

moj partner ma podviedol ja som strašne citliva a odišla som odneho s plačom a on sa otočil stym či je koniec ja že nie a plakala som nešil zamnou išiel dalej .. to ze ma podvieodl mi zapieral velmi dlho .. už len to ma zranilo a teraz mi volal ked dom aplačem že jeho nezaujima moje falošne slzy .a že okrem toho že ma klamal neurobil o nič horšie ako ja .. čo mam robit stále plačem je mi hrozne mam chut sa zabit nemožem mu opnovat vypla som si mobil vždy je to takto ked sa niečo stane ja neviem prežit rozchod minule to bolo 7 dni každy den plač kym sme sa nedali zas dokopy premnato je smrt ani s priatelmi ist von nechcem lebo by oms a tak zas rozplakala proste to že on teraz mieri pravdepobone s kamošmi do baru ma ešte viac raniii neviem čo mam robit som tak slaba an rozchod už teraz mam hystericke zachvaty je mi hrozne hrone mam chut si ubližit normalne ja neviem ako sa ma z tohto dostat ... :(

winki

Nemôžeš sa čudovať, bude to kruté, ale muži nenávidia hysterické zantipy, čo s nimi mávajú ich nálady...únik od teba našiel v nevere.
Najhoršie čo teraz možeš robiť sú práve hysterické scény a rev...to ti nepomôže keďže už je na to alergický. Ukludni sa a hlavne mysli teraz na seba, ty sa musíš dať do pohody a až potom môžeš riešiť vzťah.

oqor

správala osm a knemu odmietavo v afekte mu povedala že ho nemilujem a nadavalmi že chcem ist domou nechcel m apustit a že prenho to bolo akože hrozne pametam si že plakal a ja som chcela ist do najssskor domou niečo mi vtedy povedal a mna to urazilo a preto to tak bolo ale on to porovnava stym že neurobil onič viac ako ja :(

winki

a čo si mu urobila ty?

Toto určite neni správne udržiavať vzťah umelo kvôli tvojim hysterickým záchvatom. Keď to nevieš prekonať sama obráť sa na odbornú pomoc.

To naozaj sa nevieš odreagovať s kamoškami? Skús to.