Prvé trhanie obočia

Príspevok v téme: Prvé trhanie obočia
Patinka

mám 12 a mám veňlmi huste a dlhe obočie chcem si ho vytrhat ale neviem či ho yvtrhat sama alebo ist ku kozmetičke ( Neviem trhat obočie ) a bojím sa že kozmetička mi tho vytrha na tenko a počula som že ona depiluje a nie trhá :/// a ja si ho vytrhat neviem tak mi pomôžte čo z obočím :)) za odpovede vopred ďakujem

simuša

ahojte... chcela by som sa vas opytat ze ci si mam to obocie dat rovno aj nafarbit... bojim sa ze či to nebude pasovat... vopred dakujem ;)

yasminne

jednoznačne ku kozmetičke! :), som kozmetička takže viem o čom hovorím. Zle vytrhane obočie sa ťažko napravuje! Povedz že chceš také prirodzené, ani veľmi hrubé ani tenučké, ak máš veľmi hrubé, robí sa to najprv voskom a potom sa dotrhá pinzetou, je to rýchle a bezbolestné /resp. trošilinku to zabolí/, ale je to rýchle, takže sa ani nestihneš spamätať a budeš mať krásne obočie :) Stojí to pár eur, tak zo 3 eurá, ako kde :)

1kolka1

ja som bola na mojom prvom trhani teraz vo februari a tiez som mala take huste ,tmave a dost hrube obocie.. normalne som sa objednala a ked som prisla tak mi to zacala pekne pinzetou...mna to nebolelo ,skor tak prijemne skrabkalo alebo co :D len ju to potom asi prestalo bavit alebo aby to mala rychlejsie tak mi tam dala vosk.. a nepytala sa ma (ale ak by si jej povedala ze nechces tak by ti to tam urcite na silu nedavala :P ).. potom mi na to dala asi taku handricku (mala som zavrete oci :D ) a mi iba povedala ze "nezlakni sa " ..a sklbla..samozrejme ze som sa zlakla :D a potom mi spravila aj druhe.. platila som 1,05 €.. som z VK..tak neviem u vas ake su ceny,.. teraz vzdy ked vidim fotky z predtym ze aka som bola , tak sa len zasmejem ze som u nej nebola skor :D som nadovsetko spokojna :D aj ked tym voskom ma prekvapila , ale ved to bola chvilka, vydrzala som :)

suesue33

ahoj maš 12 fíha .. no ja som si trhala obočie až v 15 :D kde tá doba speje.. choď ku kozmetičke určite tak viaceré trhajú.. Ty ju popros žeby si chcela aby Ti tam dala vosk a vytrhla to .. to nebolí vôbec.. bo trhanie kúsok bolí a Ty ideš prvykrát.. :/ noo a tak stojí to u nás 2e nvm z akého kraja si tak záleži natom :D držžž sa !!!!

Patinka

Jee ďakujem v pondelok asi pôjdem ku kozmetičke :) ďakujem vám a kolko € by to približne stálo ked chcem len normalne prirodzene vytrhat obočie ? :)

maruska_123

asi radsej ku kozmeticke...povedz jej ze chces mat prirodzene vyzerajuce obocie...ona bude skor vediet, aky tvar sa ti hodi...podla mna