prečo ma nechcu dievčata?

Príspevok v téme: prečo ma nechcu dievčata?
nick

Zdravím.
Vopred sa ospravedlňujem ak som to napísal sproste :D
Mám taký zvášny problém že zjavne nie som pre baby príťažlivý. Nie som žiaden tučný vyrážkový a škaredý chlap.
Kedže športujem vytrvalostne náročné športy, mám atletickú postavu. Mám 18 rokov a ešte som nemal žiadnu babu. Viem že to nie je nič neobvyklé no predsa ma to dosť trápi. Zatiaľ mi žiadna baba nedala poriadne nič najavo, že by som sa jej páčil. Na 100% viem vylúčiť to, že v tom nie je nič vzťahujúce sa na moje správanie, vyjadrovanie sa a podobne. Tiež vylučujem že by som dievkam nevoňal vzhľadom na to, že je to u veľa ľudí hlavný problém. Snažím sa s dievčatami často komunikovať a takýmto spôsobom upozorňovať na seba čo samozrejme nerobím nasilu. Fakt nechápem čo za tým môže byť že som nezískal pozornosť žiadneho dievčaťa a nedostal od žiadnej najavo, že sa jej páčim. Sranda je, že mám samé kamarátky no stále nič viac. Prosím poradte, možno prídem na niečo, čo robím zle:-)

brunetka_a

skus niaku pozvať na niečo ,alebo len jednu niakam pozvať na korčulovanie, zameraj sa na niaku a skus snou straviť viac času ..

keby bola foto , vedeli by sme viac :)

narciszlty

nick, vacsina dievcat ocakava iniciativu od tej druhej strany, to si doteraz nepochopil? Ty prvy musis prejavit zaujem, vsak si snad chlap?

suesue33

hmm neviem neže sa urazíš alebo čo .. nenni to tak, že možná Ťa všetky dievčatá berú tak, že sa skôr asi budeš páčiť chlapcom ?? nebola u Teba taká možnosť??

Ujec

Joj ty trubo, musiš vyjadriť čo cítiš, dievčatá ti nevedia čítať myšlienky...

Ale ak chceš ženu len na to, že si myslíš, že nezadanosť je vážnou chorobu, tak potom ti prajem presný opak...