Muffiny

Príspevok v téme: Muffiny
Harper7

Ahojte ked chcem piect muffiny v papierovych kosikoch, potrebujem k tomu aj plech na muffiny alebo staci len ten kosik? Lebo vsetci to davaju aj tak do plechu a nechapem preco... Z plechu sa bojim ze ich nevyklopim, maju to byt take zdrave muffiny :-D preto chcem radsej do papiera... A neviete kde kupit v BA tie pepierove kosiky? Este som to nerobila... Vdaka

dana660xz

ja pouziva silikonove kosicky a tie su uplne naj, krasne sa z nich vyklopuju muffinky, tei zeciem take zdravsie (z otrub, vlociek a podobne). a maju ich v kazdom obchode s domacimi potrebami. 12 ks stoji cca 4-8 eur. a mas ich navzdy.

ajajja

Presne ako píše lionesssssss - plech predsa dá tomu muffinu pekný tvar :) Ja mám plech a do neho dávam papierové košíčky. Krásne sa dajú vybrať, košíček potom len stiahnem.
Všetky recepty čo som doteraz robila mi vyšli akurát pekne na jeden plech, takže problém s " dierkami " na plechu by si mať nemala :)
Ja som nikdy nerobila len do pap. košíčkov, ale vraj sa to len v nich rozečie a nie sú také pekné, ale rozplasknuté. Dokúpila som aj druhý plech a robím vždy dvojitú dávku, keďže sa po nich len tak zapráši :))

lionesssssss

ja mám silikónové košíčky a plechy sú dobré na to, aby tie muffinky pekne vyzerali. z papierových košíkov je to nič moc

kúp dva plechy a máš po probléme :)

Harper7

Ok v tescu som to este nevidela tak pozriem, dakujem :-) Na co su potom dobre plechy neviem. Co ja viem kolko sa mi podari urobit cesta a ze ci tam bude dost dierok na plechu... :-)

lionesssssss

ak to ideš robiť v košíčkoch, tak stačia len košíčky, ale tie papierové odporúčam dávať dva do seba a potom do toho liať cesto
kúpiš v tescu, lidli, a pod.hocikde , aj v papiernictvách