vzťah z rozumu, alebo z lásky?

henyy

ja som tak bola s byvalym.....
nieze by bol tem vztah nejak vyhodny z financneho hladiska alebo tak, ale bol kumne dobry,mily, pozorny,vedeli sme hodiny prekecat spolu, vedel vsetko mozne poopravovat, varit proste ozaj super chlap. planovali sme svadbu , deti... casto som ale rozmyslala ci ho chcem za muza, nebola som stastna, posledne 3 roky som ho nemilovala. a priznam, bola som aj zbabela na rozchod.. zili sme spolu v zahranici, bala som sa co bude s nim ked ho opustim. bola som s tym akosi ,,zmierena,, ze budem s nim navzdy... ale osud rozhodol chvalabohu inak a ja stretla mojho snubenca ktoreho nadovsetko milujem i ked nevie napr varit :)

žžžžžžžž

Ak sa môžem vyjadriť k tejto téme, mám 30 rokov, som vydatá 8 rokov, do mojho manzela som nebola zalubená od začiatku, len som vedela, ze to bude dobrý otec a manžel.On ma veľmi lubil. V manzelstve nastali problémy,nelubim ho tak ako sa má lubit, ale mám ho rada. Vyčíta mi, že som ho nemilovala od začiatku, a teraz chce mat volnost, chce si asi dobehnut, to čo zameškal. Bez lásky je to tažké, či už z jednej alebo druhej strany. Druhý človek to vycíti, vie aká ste, že sa staráte príkladne o rodinu a on vtedy vyletí z hniezda, pretoze nedostáva doma to čo by mal..... Láska vo vztahu je velmi doležitá, aj ked sa v dnešnej dobe hladí na iné veci.Ja uz by som sa bez lásky nevydávala a je mi to luto, ze som tomu nedala stopku pred 8 rokmi. Nuž človek prejde hocičím.....

Bebeka23

winki - myslim,ze ta chapem. Aj ja mam taky vztah - idealny partner do buducnosti,ale chyba mi to zalubenie,taka ta chemia,pritazlivost alebo iskra,ako vravis :-) Je to taka dilema,lebo ja tuzim byt este zalubena,no verim,ze tu pride laska az neskor (aj ked neviem a mam strach,ci naozaj)

AdamKrt

To je malo testosteronu. Keby mal stravu na urcite ziviny, afrodiziaka, bol by zdravotne na tom o trochu lepsie a v guliach by mu hucalo. Len by si sa divila, ako by sa prejavoval. Lenze ak ma malu hladinu testosteronu, nie spravne ziviny, malo podnetov a stagnujuci vztah... Tak veru ziadny vacsi chtic mat nebude. Keby mal zvysenu semenotvorbu, tak by ho to setsakramentsky zacalo trapit :)

AdamKrt

Skus napisat list.

Nieco v style:

Milacik, tu mas zoznam, keby si mi niekedy chcel urobit radost, co by ma potesilo v nasom vztahu:

1....
2....
3....

Mohlo by to pokracovat potom rovnakym poctom bodov, co by potesilo partnera...
--------
Len taky napad :)

winki

mne vo vzťahu chýba taký ten sexuálny chtíč...ako nehovorím, mám orgazmus a je to super ale niekdy fakt tam chýba ten chtíč.

winki

no dobre ale co ked v dokonalom vztahu chyba prave toto? mám ho prinútiť robiť niečo bláznivé ked viem ze on taký neni?

AdamKrt

Niekto je osobnost, ze sa sustreduje na vztah. Niekto zase vztah berie tak, ze ho ma ako doplnok k svojmu zivotu.

V prvom pripade sa mozete sustredovat na vztah, budovat na nom, stane sa z neho zakladny kamen.

Druhy pripad je silno individualisticky, taky - aka je dnesna spolocnost. Hrabiva, sebecka, co najviac uchmatnut pre seba.

Moj nazor je, ked vztah, tak obe strany musia na tom chciet pracovat. A taka protistrana sa dost zle hlada :(