Stále viac ma priťahuje!

Príspevok v téme: Stále viac ma priťahuje!
Zaran

Ahoj,isto tu už takých tém bolo ale chcela by som vedieť Váš názor prípadne radu.
Veľmi ma priťahuje jeden chlapec.Nie žeby bol nejaký extra fešák ani ho tak nepoznám,ani on mňa,poznajú ho len moje kamarátky a kamaráti a to od seba bývame len pár domov.Tento piatok večer som šla s mojou dobrou kamarátkou von a pri kostole sme stretli moje kamarátky,ich spolužiakov medzi nimi aj jeho.Vtedy ma chcel objať ale nejako z toho zišlo :/Chcela som byť s nimi hlavne kvôli nemu no kamarátka ich nemá veľmi v láska tak sme odišli :/.Niekedy sa stretneme v buse,síce sa nepozdravíme ale všimla som si neraz že po mne "pokukuje".Neviem čím to je ale ked ho vidím mám lepšiu náladu a svet je zrazu gombička,zaľúbená určite nie som,proste na ňho stále myslím a neviem čo mám robiť.Nechať to tak?Ja som dosť neprístupný človek,proste bud sedím doma alebo idem von len s tou mojou kamarátkou.Ako mu mám dať najavo že sa mi páči a pritom aby som nevyzerala ako nejaká "radodajka" :D?Prosím napíšte,čo by ste robili na mojom mieste?Za každý názor,prípadne radu budem vďáčná.

Zaran

Ahoj zuzu,ďakujem za radu :)Veď práve to :D keď´sme v autobuse nepovie nič,len na mňa pozerá zato keď nás je viac,tak by ma najradšej tam asi :D ehm...no :D

zuzu6767

ahooj takže jednoznačne v tom niečo bude ak máš na mysli, že pokukuje.. tak dnešná doba je už taká, že viacero chalanov čaká že dievča sa ozve prvá.. ale Tak Ty si predsa dievča nie a dievčatá majú svoju hrdosť podľa mňa by si mala ešte chviločku počkať či sa nespamätá alebo čo.. ale ak nie tak vymysli nejaký plán nejakú oslavu alebo nieco.. a Tvoja kamoška nejaká dobrá alebo kamoš sa ho spýta, či by nechcel ísť.. a tak ... :)) ak bude mať záujem určite pôjde :) aj u mňa to tak bolo, že som musela spraviť ten prvý krok, lebo chalan bol mierne hanblivý.. :) takže neváhaj a skúšaj!! nedáš zato nič!!