18 a ešte stále nemám "strnisko"...

Príspevok v téme: 18 a ešte stále nemám "strnisko"...
Lubo111

Dobrý deň. Prednedávnom som mal 18 a mojím problémom je že mi rastú len drobné fúziky pod nosom, na brade a po bokoch nemám nič. Myslíte že sa to zmení? Pôsobí to hrozne detsky... Zaujímali by ma hlavne skúsenosti mužov kedy im začalo rásť strnisko. Neexistujú nejaké triky aby som docielil aby mi to začalo rásť? Myslíte že by pomohlo sa každý deň holiť aj keď tam v podstate nič nemám?(niekde som čítal že to vraj pomáha). Za rady ďakujem. Prosím komentáre typu aká je to výhoda že sa nemusím holiť a podobne si nechajte pre seba...

Domco8

Cau.
Ja mam teraz 24 rokov.
Niesom si uplne isty kedy som zacal tak vaznejsie zarastat, ale viem, ze som mal tvoj "problem"
(ono to problem nieje, ale uplne ta chapem- ako keby som to pisal ja 6 rokov dozadu:)
Chce to len vyckat a neriesit.
Dobra sprava c.1- zarastat urcite budes.
Dobra sprava c.2- zla sprava nieje.
A rada do buducnosti: Ked ti zacne zarastat brada, nenechavaj si ju ako kompezaciu a rodast z toho, ze uz ti konecna rastie- budes vyzerat ako de... .
Briadky, fuzy, alebo cokolvek si nechavaj, az ked budes naozaj normalne zarastat:)
maj sa

wreck

oblast pod bruskom :))))

tu genetiku som myslel tak, ze u teba sa to praveze prejavilo inak ako na predchadzajucich generaciach, lebo geny kodujuce tieto fenotypicke prvky sa u teba zmiesali inak.

nespravis s tym nic, mozes len cakat ako sa to vyvinie casom. ale vedz, ze otrava je to neskutocna a zakazdym v duchu nadavam, ze to este nevymizlo z nasho genotypu.

Lubo111

alienry: lenže ja vyzerám stále ako chlapec, a chcel by som pôsobiť trochu mužne. A holiť si musím aj tak tie fúziky pod tým nosom...

wreck: všetci v rodine normálne majú strnisko...
Inde na tele - mám celkom dosť chlpov na nohách, aj v oblasti pod bruškom(domysli si kde)

alienry

bosee to neries. bud rad, ze sa nemusis holiť, strácať čas a mínať nato peniaze.. jednoducho povedané užívaj si to!!!

Optimista

mne začalo až ked som mal asi 23 rokov a teraz je to dosť husté...neboj ešte budeš preklínať tie chvíle že sa zas musíš holiť :-)