Ako sa zosuladit?

Príspevok v téme: Ako sa zosuladit?
erika-kika

Ako sa zosuladit s novym priatelom po sexualnej stranke?
Mimo toho je nam spolu fajn, rozumieme si, na vacsinu veci mame rovnaky nazor a ak nie, tak sa vieme vzdy dohodnut k spokojnosti oboch.
Ked sme zacali spolu zit aj sexualne, postupne sme sa ucili, co komu vyhovuje, co ma kto rad atd. On mne vyhovuje aj po tejto stranke. Pred casom sa ma spytal, ci by sme neskusili "nieco" a ja som povedala, ze nie, ze to je mi neprijemne. Na to povvedal, ze v poriadku, ze nevadi. Po nejakom case sa to spytal zase a ja som odpovedala to iste. Ani vtedy nenaliehal.
Rozmyslam, ze by som o tom s nim hodila rec, kebyze na to pride znova. Len by som rada vediet, ci mal niekto podobnu skusenost, ze jeden partner vyzadoval od druheho v sexe nieco s cim ten druhy nesuhlasil a ako ste to vyriesili? Ci to bolo take podstatne, ze z toho bol vazny problem.
Nie je to nic nezvycajne, ale mne to jednoducho nevyhovuje, ba dokonca sa mi to protivi a viem, ze proti voli to robit nebudem.

henyy

------suhlasim s Jozkom-------
a co sa tyka analu, mi na tom tiez pracujeme. moj partner tiez potom tuzi, ja tiez ale boli to takze postupne...
tolerancia, trpezlivost. ... porozpravaj sa urcite s tvojim partnerom, vo vztahu je dolezite aby ste sa vedeli aj o takychto veciach porozpravat

ka3na

nie to si urcite nemyslim ze je zakladom ale ked to stale na nu skusa s tym oralom tak je zjavne ze ho chce...a ja nwm ako velmi ho chce co je pren ochotny spravit ci sa dopusti nevery alebo nie .....a keby mala ineho tak by ju asi netrapil oral s frajerom :D

arman

ka3na, vazne si myslis, ze oral je zaklad vztahu, a ze kazdy chlap je rovnaky, ze ked to nedostane u jednej, rovno hlada inu?
No pekne... co ked ona ma ineho hmm?

Anaya

Konkrétnu skúsenosť síce nemám, ale radila by som otvorene sa o tom porozprávať, prečo to nechceš a ako to cítiš, aby ste v tom mali jasno a možno sa dopracujete aj k nejakému kompromisu.

Jožko

mudro ka3na, pozná dokonca aj skúsenosť s análom, že partnerka sa zdráhal do vtedy kým to nevyskúšala a dosiahla prvý orgazmus. Proste telo je nevyspitatelné nikdy nevieš čo mu vlastne môže chutiť kým to nevyskúša, ale hovorím zase netreba sa báť niečoho čo robia "skoro všetci" je to prirodzené. Ja s partnerkou robím všetko čo nás napadne okrem análu len sem tam, lebo to maju byť moje vianoce :)). V posteli musí byť hlavne sranda uvolnená atmosfera a nie čakať v nej jak na smrť. A hlavne nepreferovať len spálňový sex. Treba skúšať sexovať všade kde to je zaujímavé, sex je nádhera a vďaka nemu nemám problem (myslím, že ani partnerka)myslieť na neveru a podobné veci. Ani by som nechcel sex z nikým iním lebo je velmi dôležite si v sexe rozumieť.

ka3na

ahoj vsimla som si tvoj prispevok uz na lady.sk ale tam nie som zaregistrovana tak ti pisem tu :) ak ide o oral myslim ze ho bude chciet a ak nie od teba tak od inej.....a kedze si ho ani len neskusila myslim ze by si to nemala vopred odsudzovat;-) ja som na prvykrat tiez sa nevedela odhodlat sice som nemala predchadzajucu zlu skusenost len som bola nesmela ale predsa ....nakoniec som sa prekonala po tom co som si trosku vypila :D tymto ti samozrejme nechcem radit aby si sa opila ale mne to pomohlo uvolnit sa:)

Jožko

Milá erika, problém zosúladnia v sexualnych hrátkach medzi partnermi je len o tolerancii. Je ťažké povedať niekomu, kto túži po orale alebo anale od polovičky, že nerob to. Sú tu len dve možnosti:
Buď ho miluješ na toľko, že raz za čas mu urobíš vianoce, alebo on ťa miluje na toľko, že všetky svoje predstavy ktoré mu v hlave kolujú a pri pohľade na teba sa táto túžba zo stonásobuje, ti povie milujem ťa aj bez toho. Problém je v tom, že my muži máme jednú zlú vlastnosť, počas obdobia vývoja musíme vyskúšať všetko, za čo vďačíme testosteronu a adrenalínu. Proste medzi chalanmi sa rozpráva hlavne len o tom a tým že jeden to vyskúšal chce to aj druhý. Tým som chcel povedať, že ak by si raz strpela niečo "zvrhle" (nemyslím tým tyraniu) od neho možno by si sám uvedomil, že to k vám nepasuje a už nabudúce by si to neželal. Zas na druhej strane je možné, že keď sa ti to doteraz nepáčilo alebo si to neskúšala, môže sa stať malý zázrak a začne sa ti to páčiť. Nuž je to v každom prípade na tebe. Radím, ale nedávať mu nádej a nenaťahovať proste vyrozprávať si to aby sa nestalo to, že vám to všeobecne prestalo klapať.

erika-kika

Magy - neskusila som to este, ale raz ma jeden byvaly do toho nutil a odvtedy mam nejak averziu voci tomu. Pre niekoho je to urcite bezna vec, ale mne to nejak nejde na chut a neviem, ci by som sa dokazala premoct, aby som to aspon skusila.

Magy

sexualne praktiky su o dvoch veciach. chuti a cviku.
niekomu chuti to, inemu ono. presne ako s jedlom, hudbou, umenim.
a cvik - vela veci sa da zvladnut postupom casu a cvicenim sa zdokonalovat. sexualne "schopnosti" nie su nieco, co mame dane a hned sme majstri (casty omyl mladych typkov, co si myslia ze ked si 3 pichli, ze su uz majstri sveta).
rozne sex. praktiky sa daju zlepsit alebo tie nove naucit a zacat si ich uzivat len postupom casu a skusanim.

nespecifikujes co je to "nieco", ale spytam sa inak. protivi sa ti to preto, lebo si to vyskusala a zistila si to, alebo je to len idea ktoru mas nejako zafixovanu v hlave bez toho, aby si dokazala posudit na zaklade realnej skusenosti?