ako často cvičiť kardio?

Príspevok v téme: ako často cvičiť kardio?
sisi20

ahojte,prosim poraďte...začala som zhadzovať kilečká-upravila som stravu,každý deň doma cca pol hod cvičím,skáčem,tancujem :)
Chcem začať chodiť aj do fitka-ale iba na kardio napr.bicykel a pod,totiž tie posilnovacie cviky ma absolútne vo fitku nebavia. Už to že tam chcem chodiť tak to je u mňa úspech,lebo nemám rada dokonale vyšportovaných ľudí(prepáčte,ale nemožem si pomocť) :D
Ako často by som mala chodiť na kardio? Koľko krát do týždňa a na akú dlhú dobu? aby to malo čo najrýchlejší účinok na moje chudnutie,lebo kilá idú pomalyčky dole,len musím pridať viac pohybu.Budem rada ak mi poradí niekto kto má s tým skúsenosti pri chudnutí.
dakujem :)

youki

Ak nemas rada prostredie fitka, nechod tam, najdi si nieco ine co ta bude naplnat - lebo bez motivacie to nejde.

Inak mna uz velmi nebavi sem prispievat ohladne chudnutia, lebo je tu vela odbornikov... ale ako autor niekolkych PC programov som s kamaratom jeden z nich spravil ako web aplikaciu, mozes si preklikat a zvazit, ktory sport ti najviac sedi:
www.bikeweb.sk
(feedback potesi)

stylishfox

Ahoj, podľa mňa čím častejšie tým lepšie ALE, ak si začiatočník ráta sa každý pohym!! naozaj každý, korčule, bike, beh, plávanie, badminton a loptové hry. začni kludne aj s behom iba 15 min, alebo iný cvik 15 min, a kždý další raz si pridaj 2 minutky ktoré ani nepostrehneš! aale o mesiac to bude 35 minut bez trápenia a štípajuceho hrdla! Ja od po - pia pravidelne 40 minut behám, korčulujem a chodím hrať badminton, podla svojej chuti a ako vyzerám si môžeš pozrieť na mojom blogu. Schudla som 8 kg za 3 mesiace, nijak sa neobmedzujem a tieto činnosti sa mi stali relaxom a odpočinkom!

stylishfox.blogspot.com