Znižena funkcia pečene?!

MOKE

Znížená funkcia pečene nastane vtedy,keď príde k porušeniu pečeňovej membrány z dôvodu infekcie,alebo zlých stravovacích návykov.Stačí,ak ste boli niekde v krajinách ako Egypt ,Tunis,Južná Amerika a dostali ste tam kŕče ,hnačky zvracanie a riešili ste tento problém len do času odstránenia príznakov. Pečeň je ako palubný počítač,ktorý si chybu pamätá.V takýchto prípadoch treba detoxikovať a regenerovať pečeň minimálne päť týždňov,aby sa problém odstránil. Keď to neurobíme,o niekoľko mesiacov na to budeme prekvapený,čo nám ukážu krvné a pečeňové testy. Ale k poruche môže dôjsť aj rôznymi otravami,napríklad huby,rôzna chémia,alkohol a iné chemické ale aj prírodné látky ako napríklad drogy.
Pečeňová membrána je náš filter a pečeň je zásobáreň látok,ktoré máme v prebytku,ona ich uskladní a potom v čase núdze ich dodáva späť do krvi.
To som nevymyslela ja, tak to funguje. Pečeňová membrána je systém filtrácii a zachytávanie škodlivých látok ktoré kolujú v krvi. Ona má zachytiť a vylúčiť v krvi a potom následne vylúčiť z tela látky ktoré nám škodia. Ak to nerobí,tak tieto látky sa usadzujú v tele a takto vlastne vznikajú civilizačné ochorenia.Ja som tento problém mala a skúšala som kadečo a teraz som pochopiteľne múdra, ale len preto lebo som si dala poradiť a nebanujem. Človek ak má záujem a hľadá tak nájde.Komunikácia je vzácnosť a ja som dve hodiny s telefónom na uchu komunikovala s tými čo sa pečeňou zaoberajú jej očistou a regeneráciou zaoberajú a nebanujem. Už ani presne neviem ako som sa dostala na stránku zdravapecen.sk a po niekoľkých telefonátoch a mailoch som zistila,že vlastne o tomto probléme nič neviem.
Je to zložitejšie a najhoršie je to,že ľudia sa snažia o samoliečbu a viac si poškodia,ako napravia. Skúste sa poradiť a tejto stránke sú skúsenosti aj ochota a hlavne Vám nič nevnucujú a nemusíte sa ani registrovať. Ja som bola nad mieru spokojná a z odstupom štyroch mesiacov musím povedať že môj život v päťdesiatke nabral nový rozmer. Nemala som ani potuchu čo všetko pečeň ovplyvňuje.Áno musím sa priznať,že mi liezlo dosť na nervy, keď mi do telefónu opakovali pečeň je vstupná brána k nášmu zdraviu.
Ale ozaj je to tak a určite sa na to pozrite cez túto stránku sa ozaj dopracujete k zdravej pečeni a nezabudnite na to,že trpezlivosť ruže prináša zdravapecen.sk

RNG

Protokol dr Berksona na precistenie a regeneraciu pecene obsahuje
900 mg sylimarin
600 mg ALA
400 mikrogramov selenu
A aby sa ta zamorena zlc nereabsorbovala spat do krvi, treba brat extra minrovlakniny, co ju do seba nasiaknu a vybesu von z tela
Davka 20 gramov plus liter vody. Ja si zmes mikrovlaknin rozpustam vo vode a takto ochutene ovocnymi koncentratmi, pripadne aj s vitaminom C a bioflavonoidmi pijem pocas celeho dna.

modracik

Daria12: mas pravdu, ale existuje aj prirodne tzv.antibiotikum,bez vedlajsich ucinkov a odstrani aj virus, na co klasicka medicina liek nema.....to Ti povedia aj lekari./niektori,vsakze!/Na pecen je vynikajuci vceli pel v tabletkovej forme.Regeneruje ju a vyzivi.....blizsie info rada, cez meil.

daria12

Ahoj aj ja mam zlu pečeň to ma asi v dnešnej dobe každy, len o tom nevie.Každemu sa to inak prejavuje. Jedneho svrbi cele telo, druhy ma vyražky, treti je nervozny a unaveni. Ma to rôzne podoby.Ja uživam cardumis z Finclubu ma 14,28 pestreca marianskeho uživa sa 3× za deň 5 kvapiek a k tomu sa liečim ešte homeopatikami a poviem ti, že silnejšie davky by som ani nezvladla. Pečeň poškodzuju parazity, virusi a bakterie. Možno si bola v zime chora a virusi mas stale v sebe, lebo väčšina antibiotik je už rezistentna.

RNG

caj z bodliaka semien listov alebo korena sice obsahuje sylimarin, ale len male mnozstva, tj od 10 do 48 gramov na kg byliny. Preto Predstavovat si, ze dostanes denne 900 a viac miligramov sylimarinu, ako to odporuca protokol dr Berksona je naivnost.

www.tandfonline.com

To je asi tak naivne, ako ked jes plesnivy syr a myslis si, ze si nahradil spravnu davku penicilinu.

Ked aj clovek berie byliny a nie ich koncentrovane vytazky, treba kupovat standardizovane, tj kde je uvedeny a garantovany obsah ucinnych latok tj si mozes vypocitat, kolko toho mas zobrat na klinicku ucinnost.

Napr keby predavali to najlepsie zrno a obsah sylimarinu b nom by bol 48 gramov na kg tak na davku 900 mg sylimarinu by si potreboval najmenej, 18,75 gramov na prach rozdrveneho semena, za predpokladu, ze je telo vobec schopne 100% vytazku z toho prasku, co je dost naivne. Ucinnost aj najlepsich priemyselnych vytazovani je daleko pod 100% a ludske telo nema schopnost vytazit ani tolko, ako priemyselne procesy.

llek

Prepac, ale uz davno som nepocula nieco tak nic nehovoriace ako pojem trosku znizena funkcia pecene. Daj si vysvetlit, ze co tym doskotrka myslela. Pecen ma neskutocne vela funckii a plni si ich velmi dobre. Na to aby si ich´plnila co len slabsie, musi byt dost a teda dost poskodena. Aj ked sa dostanu viac ako polovica pecene, je este schopna fungovat normalne. Celkom urcite tvoja pecen funguje dobre, len je mozno zvyseny nejaky pecenovy enzym, co ale o funckii pecene nehovori vobec vobec nic.

wew

Praveže ma to velmi prekvapilo.. neuživam žiadne lieky ani ATB som nemala ani HAK ani alhokol ani drogy :) takže som mierne nechapala ....a tiež nefajčim :)

-vt-

užívaš dlhodobo nejaký liek? Alebo fajčíš silno a dlhé roky? Ak áno, bolo by vhodné, aby Ti krvný obraz bol po čase znova prekontrolovaný. Lebo tie pečeňové testy môžu mať vstúpajúcu tendenciu a potom už bude vhodná liečba. Ale môže to byť i "jednorázová" záležitosť, napr. ak si krátko po liečbe ATB.

Magy

mierne znizena funkcie pecene znamena, ze ti horsie odburava jedy - co je primarna funkcia pecene.
pokial je to len mierne, nie je dovod na paniku. dolezity je dalsi vyvoj, najme aby sa to nezhorsovalo.
kazdopadne sa snaz obmedzit posobenie alebo prijem akykolvek veci, ktore posobia v tele ako jed - nikotin, alkohol, lieky, drogy, chemikalie (aj v potravinach)...