Zaľúbená

Príspevok v téme: Zaľúbená
Anonymná128

Ahojte.
Rok aj niečo som mala vzťah cez internet , ktorý som vo ferbuáry ukončila,pretože to mňa a aj jeho veľmi ranilo a museli sme ísť ďalej .
Asi mesiac predtým (7.január.. ) sa objavil chalan ,ktorý sa do mňa zamiloval , i keď vedel ,že mám vzťah v ktorom som však nebola šťastná.Najskôr sme si písali , potom sa stretli a o deň na to som sa rozišla s priateľom ,lebo som už nevládala ...

Mala som ho hneď od začiatku veľmi rada , len s ním som sa cítila šťastná , nemyslela na problémy ( tie tu písať nebudem ), no necítila som lásku ..potrebovala som čas, aby som sa dala dokopy po rozchode atď. Bola som k nemu vždy úprimná , povedal mi ,že bude čakať , že sa možno raz zamilujem .. Bol zlatý stále mi písal , volal , dával ruže , maličkosti ..
Asi pred 3 týždňami sme sa začali bozkávať , potom sme sa stretávali častejšie , rozprávali , smiali sa , objatia , dotyky , krásne bozky .. Bolo to krásne , no veľmi ma ranilo ,že si drží akoby odstup , nedával to priamo najavo , no cítila som to , už žiadne ruže ( na tom si nezakladám to nevadí ) ale nevolal , nepísal ,nič nehovoril o stretnutiach ,že čo sa stalo atď.. vonku bolo opať všetko ok .
Povedala som mu ,že som sa zaľúbila , myslela som si , že možno len chce ísť na to pomaly , keď povedal že bude čakať ... no mala som byť radšej ticho.
Posledné dni mi povedal,že ma nechce raniť , ale že už necíti lásku , že ma má veľmi rád , záleží mu na mne , chce so mnou tráviť čas .. včera sa už úplne vyjadril ,že chce len kamarátstvo a nič viac , pretože nechce ,aby som sa trápila ...
Ľúbim ho a nechcem ho stratiť . Kamarátky mi povedali , nech sa na neho vykašlem , no náš vzťah je niečo viac , veľa pre oboch znamená . Rozumieme si , doplňame sa , radi sme spolu ... No ako sa mám preniesť cez to ,že sa s ním opať mám stretávať ako kamarátka a zabudnúť na všetko ,čo sa stalo ? ...Včera vonku videl ,že som smutná , vždy to hneď vie , ospravedlňoval sa ... Neviem ako sa mám cez to preniesť . Pre mňa to bolo všetko po prvý krát , no o to nejde ..
Stále mi v hlave hučí veta ,že ma možno neľúbil , keď ho to tak rýchlo prešlo ..

Budem sa časom cítiť s ním opať ako predtým ,že to nebude tak bolieť ? ...

Anonymná128

Brenda, Winki - ďakujem ,že ste sa ozvali , áno potrebovala som čas , a teraz sa budem snažiť byť trpezlivá a nechám to plynúť .
Brenda - On je iný , veľa som sa s ním rozprávala,povedali sme si o sebe naozaj veľa a tak viem ,že mu nešlo o sex . Už niekoho predtým mal , no vie,že ja by som na to ešte nebola pripravená a nikdy by ma do ničoho nenútil. Viem ,že chce lásku.
Vzťah , tak predtým to vzťah nebol, pretože som to nechcela a teraz keď sme sa stretávali ,,inak,, tak to pôsobilo ako vzťah , ale nikdy sme si nepovedali ,že áno , chodíme spolu , sme pár ... Myslím si , že máš pravdu , asi sám nevie čo chce ... Včera ,keď mi povedal,že teraz nechce nič viac , i vtedy váhal ... Strašne sa bojí ,že ma bude raniť . Dlho sme sa včera objímali ,a sám ,si myslím ,že váhal čo ďalej ...
Musím byť trpezlivá a uvidím ,čo bude ďalej . Obaja sa chceme stretávať ďalej , i keď s ním to je zložité ,lebo stále pracuje , no uvidíme ..

Brenda

su take typy chlapcov ci chlapov co sa rychlo zalubia a tak ako sa zalubili sa aj odlubia.Poznala som takch hned chceli aby som aj ja ich lubila ale ja som na to isla pomaly nechcela som sa hned sklamat a uz to bolo uz ma zase oni nelubili a tak dookola. mozno ani on nevie co chce.jedno ti ale napisem chce to cas mozno vela casu ale nehaj to tak a uvidis co a ako bude...A ste spolu mali aj vztah alebo nie? Lebo je dost mozne ze ked ti prejavoval tolko naklonnosti a nosil ti ruze a podobne tak chcel len sex to nedocielil mozno ho docielil niekde inde a teba nehal tak fakt neviem nepoznam ho ale podla mna to moze byt jedna z moznosti.je vela takych chlanov co sa takymto sposobom snazi dostat babu do postele.ale u teba neviem...

winki

Nemáš nad čím premýšlať, nechaj to plynúť a uvidíš...veď ani ty si si nebola istá a chcela si čas tak si ho dopraj a využi to. Buďte kamaráti a ty si daj poriadku svoje pocity a uvidíš ako sa to bude vyvíjať ďalej.