Fajcenie

dana660xz

j111 ja som prestala pomocou biorezonancie. skusala som prestat uz miion spobobmi: postupne znizovanie poctu cigariet, naplaste, zuvacky, elektronicka ciga, zo dna na den a vzdy to bolo neskutocne utrpenie, a na konci zlyhanie. isla som na tuto biorezonanciu a vedela som ze to pomoze, mala som na to dobre ohlasy. svoju poslednu cigu som vyfajcila 14.10.2011 odvtedy ani jeden sluk a ani chut. jedine s cim som sa musela vyporiadat je zvyk. reklama v telke- hmmm ciga? hmmm jááááj ja nefajcim, ale to bolo easy . takze hodne zdraru!!!

J111

Ja platim na dieta ovela viac ako mam urcene sudom:D
Ja si tak kratim dlhe chvile samoty:D Asi s tym neprestanem, nikdy, pokial budem mat peniaze. Vsak nech ma potom liecia, ked dostanem raka, co na tom. Mozno to prezijem.

-vt-

Styk s tvojim dieťaťom máš určený súdom, budeš s ním teda relatívne menej ako v normálnej rodine. A ty fajčením tento čas svojim zavinením - fajčením skracuješ. Tvoje dieťa by ťa určite nechcelo mať po čase kvôli fajčeniu v hrobe, ale radšej pri sebe napr. niekde na výlete... A tie peniaze, ktoré utratíš na cigu, radšej daj tvojmu decku mimo povinného výživného. Ono to zaslúži oveľa viac ako tvoj organizmus cigaretu.

roza

A myslíš to, že chceš prestať fajčiť, vážne, alebo je to len otázka na rozprúdenie diskusie? Viem ako prestať.