Potvrdenie od urológa/sexuológa

Príspevok v téme: Potvrdenie od urológa/sexuológa
Juraj_V

Zdravím,

Chcel by som písomné potvrdenie o výsledkoch krvných rozborov, prípadne vyšetrenia stavu potencie všeobecne... Je možné niečo také získať?

Dobre viem, že som potentný (tvrdne bez problémov, ak sa mi dievča páči), dvakrát mi prezerali semeníky pred vojnou, normálne zarastám, mám širokú sánku, úzke boky, rozdiel medzi ukazovákom a 4.prstom je cca vyše 1.cm (dostatok testosterónu), nemám nadváhu (žiadna gynekomia), dobre sa mi hoja rany (dobrá imunita - normálna hladina kortizolu a žiadne psychické ochorenie)...

Ale niekto si mymyslel, že som impotent. Najprv som si myslel, že tomu nikto neuverí, že mladý chalan so širokou sánkou a štíhlou vyšportovanou postavou môže byť impotent, ale veria tomu aj dievčatá o, ktoré som sa snažil... odmietajú ma kvôli tomu, lebo si myslia, že som impotentný. Odmietajú ma teraz skôr než by mohlo prísť ku sexuálnemu styku.

Nevadilo by mi prejsť krvnými a inými testami... ale potrebujem dôkaz o svojom zdravotnom stave.

Juraj_V

geekygirl7

Snažím sa... pred rokmi kým som býval na dedine to kvôli izolácii ani nešlo, ale o to nejde.
Vieš volakedy mi bolo jedno, čo si kto hovorí. Myslel som si, že ľudia sú dostatočne inteligentný, aby nebrali všetko vážne. Ale nie sú inteligentný. Väčšina ľudí je primitívnych a zožerú všetko, čo im kto povie. A apatia nie je dobrý recept na presadenie sa v spoločnosti.

Juraj_V

Jankaaaa

Na teba určite žiadny nevybehne :) Ukázal by som to konkrétnemu dievčaťu (s ktorou som už randil a bol to jeden z faktorov pre, ktorý ma nechala) a ak by si rozmýšlala v kontexte, tak by ti došlo, že by ju natom nemalo, čo šokovať, ak by sa o mne šírili keci o impotencii.

jankaaaaaaaaa

tak keby na mna vybehol nejaky muz, ktoremu by som sa akoze pacila, s papierom o potencii asi by som vybuchla smiechom alebo by som sa zlakla ze ide o nejakeho uchyla :D

Juraj_V

Netreba každej ty vtipálku trapný :) Stačí jednej, čo to roznesie, alebo to dať na internet.

Keď môžem ukázať maturitu, certifikát o výške IQ, zápočtový list, záznamy o zdravotnom stave a vyšetreniach... zamestnávateľom, ktorých mám na háku kvôli formalitkám, tak môžem ukázať aj papier o zdravotnom stave žene na, ktorej mi záleží. Ja to nebudem ukazovať cudzím...

Juraj_V

Pochádzam z malej dedinky, kde každý vie kedy si si prdla. Moje rovesníčky by si hravo spočítala a tie pekné by si zvládla na prstoch rúk.

Neviem ako ty, ale ja psychicky zdravý som. Ak si myslíš, že nie a chceš to tvrdiť, tak mi to daj písomne a pôjdeme k súdu.

Potencia je najvýznamnejší faktor, ktorý umožňuje sexuálny styk a teda neplatonický vzťah celkovo. Impotencia ho znemožňuje.

ddjhsd

si si isty ze ta odmietaju kvoli tomu ze sa o tebe hovori ze.si impotent? myslis ze o tom kazdy vie? a to chces kazdej zene ktora sa ti zapaci ukazat papierik od lekara ? si si isty ze si psychicky ok?

Juraj_V

Možno by mi stačil aj papier pre obvoďáka, ale to by vyzeralo, že som sa liečil... a to nechcem. Chcem proste výsledky testov