Aka choroba to je?

Príspevok v téme: Aka choroba to je?
iwa1

Ahojte, mam mensi problem....jem malo....moj jedalnicek cca asi na den je:
2polistyrenove chleby s malym mnozstvom lekvaru obed polievka a polovicne mnozstvo druheho jedla, vecera jabloko alebo polievka alebo mrkva. Ale vsetko naschval vyvratim....a takto to ide dookola...ale stava sa ze mi daco aj ostane v bruchu ked sme niekde kde sa neda ist na wc vyvratit to...o aku chorobu vlastne ide?...nenavidim samu seba za to ako vyzeram..a tak...

Katie23

s vracanim urcite nepokracuj, znicis si cele zdravie, ale uplne, viem, o com hovorim... Chudnut musi zacat pomaly, tak ze zhodis pol kila tyzdenne dole. Musis sa naucit spravne jest, pocitaj si kalorie, tak aby si zjedla 1600 denne a cvic pilates alebo nejake lahke cviky, cvicenim sa lepsie travi.

maruska_123

poruchy prijmu potravy nemaju len baby s 50 kg...to je jedno aku mas vahu, je to psychicka porucha, nie fyzicka...

ked chces bty chudsia tak zmen stravu a zacni sa hybat....

Chandle Bing

To, že máš 100 nič neznamená... schudnúť môžeš aj zdravým a telu neškodlivým spôsobom... pohyb a správne stravovacie návyky... To je ako keby si chcela povedať, že nejaký komik nemôže dostať depresiu... :) a nejeden klaun sa na ňu rieši :) Hlavu hore a vedz, že to zvládneš, prakticky prvý krok si už spravila... priznala si sa cudzím ľuďom...

Magy

tak tak, bulimia. toto sama neporiesis a potrebujes odbornu pomoc! cim skor tym lepsie, lebo takymto spravanim si znicis zaludok, hltan a pazerak kyselinami, metabolizmus... kazdy den odkladania znamena tazsie sa z toho dostavat.
a na hanbu, alebo reakciu okolia zabudni. potrebujes si priznat, ze problem mas, nebat sa mu celit s vztycenou hlavou a neschovavat sa. inak bude z teba za par rokov troska. a to hadam nechces. ci ano?

Chandler Bin

Bulímiu... porozprávajte sa so svojím obvodným lekárom o svojom probléme, aby bol informovaný pre ďalšie liečebné postupy a navštívte psychológa, eventuálne psychiatra, nie je nutné mať so sebou sprievodný lístok, oni Vám už s Vašim problémom pomôžu... hlavne hlavu hore a majte sa radi, srdečný pozdrav... :)