Kvapky na rast mihalníc

CCCCC

použivam bio vegansku maskaru na oči a prijde mi, že u moje mihalnice hustejšie a dlhšie.Použivam ju cirka dva mesiace a rozdiel som si všimla zhruba pred tyždnom.

GigaLash

Každú minútu vybavia novú objednávku. No nekúp to! štatisticky vlastne v mojom okolí je niekoľko užívateľov spomínaného séra. Tie tržby musia byť bohovské.

mihalnicky brigi

PS mala som a gigalash a aj moja sestra,nič nepomohlo. Aj keď je to lacnejšie aj tak vyhodené zbytočne peniaze

mihalnicky brigi

Zdravim,ja mám pozitívne skúsenosti s hairplusom. Hoci cena je vysoká ale vydrží veľmi dlho.
Málinko treba dať,stači.
Teraz ju mám 2x.
1x som požívala viac a niekedy aj 2x za deň,začali mi červenať a svrbieŤ očí.Vtedy mi vydražalo 7 mesiacov.
2x iba raz používam,jedným ťahom na obe oči.Teraz mám 10 mesiac a ešte stále je vňom.
Ak ťa to zaujíma zaregistruj sa na marionnaud alebo fann. A počkaj na zľavu. Davajú na MDŽ alebo na valentína zľavu 20% a iba vtedy si kúp lacnejšie výjdeš. Potom ako si kúpiš dostaneš aj poukážku. Ja vždy čakám na zľavy a vtedy si kúpim. Ale jedna známa ktorá robí mihy aj ona má pekné a hovorila mi že používa nanolash,a to je za 39 € ,lepšia cena.

Mihalnicka

Majora funguju ako ktore. Riad sa cenou a to, kde sa to predava. To mas ako s autami, je rozdiel si kupit Daciu alebo Mercedes. Cize cena odraza kvalitu a ked sa to predava v retazcoch luxusnych parfumerii, tak si mozes byt ista, ze to funguje, lebo taky retazec nie je odkazany na podvadzanie zakaznikov a okrem toho je tu napr. SOI, cize ak si kupis serum na rast mihalnic a nezaucinkuje ti a predajca ti nevrati peniaze, tak SOI ho donuti. Ale neboj, funguju, len dodrzuj navod, ja som to prehanala s aplikaciou a ked som sa stazovala, tak mi vysvetlili, ako to mam pouzivat (necitala som si to, co uz) a uz bolo vsetko OK. Dokonca ja som musela predcasne prestat s aplikaciou, lebo nosim okuliare a tie mihalnice mi zacali suchat zvnutra po sklach. Nikto neveril, ze nemam umele. Ta cena je sice dost, ale ked som to preratala na lepene a kolko mi vydrzia a ze mi vypadali potom aj moje, tak nebolo o com rozmyslat. Mas prirodzene svoje bez lepidla a umelin. Ale je to ja kazdej, ktora ako rozmysla.

Karaja

namiesto kvapiek skus nejake serum Vyzera to ako tekuta linka a nanaša sa to pozdl mihalnic rano a večer. Cca po mesiaci je vidno prve rozdiely