nevladzem dalej

Príspevok v téme: nevladzem dalej
delete

Prisla som na priatelovu neveru, bolo to na zaciatku vztahu, spaval s 3 zenami. Ja absolutne neviem ako dalej, zijeme spolu mame pred svadbou. On vobec netusi, ze ja o tom viem, snazila som sa na to zabudnut, ale nejde to. Mam pocit, ze uz mam z toho aj psychicke problemy, trpim nespavostou, nechutenstvom, a najhorsie je tras celeho tela niekedy to vobec nejde ovladat.
Ja by som som sa s nim aj chcela o tom porozpravat, ale asi nikdy nenaberem na to odvahu kedze som si to precitala v jeho spravach na soc. sieti.
Dokazali ste sa niekedy preniest a zabudnut na neveru

Krasomil

HLedej si jiného, protože počet těch nevěr a milenek se bude zvyšovat. Takže jestli nechceš být jedna v pořadí a v horším případě ještě něco chytit, tak utíkej. Myslím si, že tohle je dostatečný důvod na odpoutání se a nějaké kecy, že máte před svatbou, se vykašli. Je to tvůj život. A jestli jsou lidi kolem tebe zabednění, že radši provdají dceru někomu takovému, jen, aby nebyla ostuda, tak nestojí ani za pozdrav.

macik

hm...prosím ?ty si ho chceš zobrať ??? po tom,ako si sa dozvedelA,čo ti urobil ?to snad nemyslíš vážne...
ved ťa bude podvádzať roky..a aj tak nakoniec s as ním budeš musieť rozísť po pár rokoch manželstva a posereš si život,ale ako ty chceš

Mariola

delete
verím ti , že je ti veľmi ťažko . Preto že , ked človek zistí takúto vec , poriadne to s ním otrasie a nechce tomu najskôr uveriť .. Hladá chyby aj v sebe , lebo si nechce pripustiť , že by jeho partner bol niečoho takého schopný :-O Ja sa ti nečudujem , že sa s ním hned nedokážeš porozprávať ...zažila si strašné poníženie , a pripadáš si ako nula , ktorej veľmi ublížili ... No porozprávať sa s ním musíš , a ver mi , že sa ti trochu uľaví ... Nemusíš mu vyzradiť , odkiaľ vieš o nevere , povedz , niečo si vymysli ... V porovnaní s jeho "skutkom" , bude toto malina ... Najhoršie je to napätie , neistota . ..Porozprávaj sa s ním čo najskôr ... A na svadbu nepomýšľaj za takýchto okolností :-(

delete

Bibisa
a ozaj nemyslim, ze by si ostala starou dievkou.
Uznavas iste hodnoty, z ktorych nepolavujes. A na tej prasivej chachare som sa zasmiala, fakt dobre.

delete

Pre Magy
Pytas sa ako to bolo s tym zaciatkom vztahu.Ja som to brala ako nieco oficialne lebo vsetci o nas vedeli a chodil k nam, zoznamila som ho s rodinou.
Ja som mu nemala dovod neverit v tom case.
Ja to tu nechcem vsetko do podrobna rozoberat, je to pre mna tazke, v pozadi je tolko veci, ze... teraz si bucham hlavu o stenu.
A k tomu naburaniu sa do cudzej posty -
ja uznavam, ze to bolo odo mna prvotriedne svin..vo. Ale tak vam poviem zufaly clovek robi zufale ciny. A ja som to potrebovala vediet (kvoli zdravotnemu stavu), a to tu tiez nechcem rozpisovat preco, zaco, ako.

Bibisa - ver mi, ze aj ja som bola este pred istym casom takeho isteho nazoru ako ty.
Takych ludi som povazovala za obycajne hovada, slusne povedane. Ale ja sa nachadzam v takej situacii, ze neviem ako dalej. Vies nie som pubertacka co sa otrase a ide dalej. Som dospela zena, do toho vzahu som investovala vsetko, tym nemyslim len materialnu stranku veci.

User_37597

presne... :D
od teraz si davam limit ze ak mi nevide ziadne partnerstvo do 35ky tak koncim.pojdem do klastora :D tam mi bude lepsie :D

dobra vila

"mne sa len protivy ta myslienka ze on si zasuval do kde jakej chachari prasivej a ze by to este potom mal zasuvat do mna!!!fuj.ja by som sa takeho cloveka nedokazala ani len dotknut.nie to este snim spat,bozkavat sa a este s nim mat svadbu."

Bibisa, fuuuuuuuuj, presne :-/. A ze chachari prasivej, HAHAHA :D.
A vies co, radsej aj starou dievkou (ale neboj sa len ty nic), ako mat vola po boku, no nie?:)

User_37597

ja chapem ze cloveku ktori ti napise ze vsak to skonci sa mu to dobre hovori lebo nieje v tej situacii..
ale nechapem ako vy zeny sa mozete nechat este tak ponizovat ze viete o tom a bud to na neho nevytiahnete a nekopnete ho do tej smradlavej riti alebo to vytiahnete a ostanete s nim.
mne sa len protivy ta myslienka ze on si zasuval do kde jakej chachari prasivej a ze by to este potom mal zasuvat do mna!!!fuj.ja by som sa takeho cloveka nedokazala ani len dotknut.nie to este snim spat,bozkavat sa a este s nim mat svadbu.
mimochodom myslim ze tymto mojim chovanim ostanem dozivotne starou dievkou :D