Ako zbaliť chalana

Príspevok v téme: Ako zbaliť chalana
bandaska

Možno to tu bolo písané x krát.. Ale potrebujem radu..

Chcem jedného chalana, no neviem ako na neho... Vôbec nie som pekná, a ani najchudšia.. Ale sebavedomie mám, a aj veľkú odvahu... Neviem ako na neho, videli sme sa len párkrát, a písali sme si cez chat.. Ako môžem zbaliť cez net?

Vana_17

Ahoj :) (17) ... Je jedno že máš 13 veď predsa musia niekedy začať tie prvé lásky... Moja rada znie, myslím že to nie je veľmi dobré ho "baliť" cez internet... Z vlastnej skúsenosti ti viem povedať že je dosť pravdepodobné že sa naučíte komunikovať iba cez fb a v skutočnosti si nebudete mať čo povedať (bohužial aj ja som si tým prešla... Síce prišlo tam ku nejakým bozkom a ručičkovaním sa ale postupom času sme zistili že sme sa málo spoznali a to sme sa pri tom nikam neponáhlali ale možno je to tým že sme sa stretávali iba cez týždeň keď bol na internáte lebo býval torchu ďalej... Proste nevydržalo to ale to je teraz jedno )... Nikde som nenapísala že by si nemohla začať s nadviazaním kontaktu to môžeš urobiť kludne aj cez fb a ešte jednu vec... Ak da necítiš spokojná sama so sebou tak to zmeň :) pretrhaj si obočie, obleč si niečo farebné a zároveň vkusné aby zaregistroval farbu(veselú :)) a ak nadviažete očný kontakt tak sa neboj a usmej sa na neho :) a hlavne nerob zo seba niečo čo nie si ty len kvôli nemu... Dúfam že som pomohla a ak by si potrebovala ešte nejakú radu tak kludne napíš niečo sem :) rada od staršej vždy poteší teda aspoň mňa :)

pedal

Zena nema balit muz, ale muz zenu takto funguje aj v prirode
samec vabi, dvori, toka, nahovara si samicky nie naopak

Ria188

Ladylove-a koľko máš rokov? Ja mám 13. Ja radu ako takú nepotrebujem...Ale zaujímalo by ma, či aj ty by si sa na mojom mieste zachovala tak ako ja...Len pre zaujímavosť. Jeden chalan ktorého mám veľmi rada a záleží mi na ňom...Poznáme sa skoro rok. Mal frajerku už nemá. Páčila som sa mu od začiatku. Aj on mne...Písali sme si a tak...Ale keďže mal babu tak všetko hypoteticky...Hypoteticky by mi chcel dať pusu...Hypoteticky by ho zaujímalo aky mám zadok...Atď...Teraz babu nemá...hypoteza sa môže uskutocnit...ale...Je to taký typ ktorý pozerá po každej...ta je zlatá, ta tiež,...Ale ZEVRAJ(čo mu nezozeriem) som ja najzlatsia....Som najlepšia atď...Ale to mu neverím...Mám ho vážne úprimne rada...On mňa tiež...Zvykne hovoriť že má ľúbi,miluje...Ale to nie je také ozajstné skôr také z poblaznenia alebo ako to nazvať...Boli sme vonku,smiali sa...Bozk na ústa normálny mu nechcem dať...Ešte nie...(inak je tu taká téma čo som založila: ako sa super bozkavat, ak máš skúsenosti tak daj typy) dali sme si veľa pus na lica, rýchlu na ústa...Chytal mi zadok a tak hryzkal má do ucha...To bolo fajn....Ale my nie sme frajeri...A aspoň na teraz nebudeme...Vážne mi na ňom záleží...Ale takého čo chce každú nechcem...On by ma mohol všetko okolo toho naučiť a taak. Je to veľmi zložité...Ale toto po tej fyzickej stránke a takto...Ja s ním by som sa rada naučila bozkavat a také veci...Frajera som ešte nemala...Výzor tak na 15, podľa mňa pekná tak normálne,ale veľa ľudí mi hovorí že krásna...Čo nie je pravda....Kecaju...Vysoká akurát ale na svoj vek dost(166).Postava taká že môžem schudnúť,ale aj teraz sa to dá...:-)
Čo by si ty robila? Nie je tento akože ,,vzťah,, divný? Veď my sa objimame, atď...Ale nechodíme spolu...Ale ja keby som s ním chodila tak by som naňho musela striehnuť a to, že kuka za každou peknou babou aj keď iba kuka ževraj...Ale ver chalanovi ...Zvlášť v jeho veku(15)nadrzanemu strašne...Ja by som to tak aspoň na zatiaľ nechala...Ale zajima ma aký postoj by zvolili ostatní...Napríklad ty. A ten chalan má koľko rokov?Ten ,,tvoj,,. :D
:-)

LadyLove

Ahojte baby :)
Ja osobne som do jedného chlapca už sme sa aj objímali držal ma za ruku a taak no ale keď som si tak kukla jeho profil na FB tak má tam vyše 1000 priateľov a toľko báb ale aj chalanov a také krajšie odo mňa . Dnes mi asi napíšem nwm. Aj sme sa rozprávali už a býva kúsok od nás . Nechcem ho zbaliť ale spoznať sa :) Baby verte si nos že niektoré ste podľa Vás škaredé ale nieste ste krásne aké ste a to chlapci chcú prirodzenosť aj sa bojím že budem trápna ale mne to nevadí ja sa na nič nebudem hrať . Ak chcete rada poradím ;)

ella811

anetka333333333- koľko más rokov? A veď flirt a uvidíš, či sa chytí. Hranie s vlasmi, občasné ,,náhodné,, dotyky. :) Dobrá nálada, usmievaj sa, pekne sa obleč, nepremachli sa a buď vtipná. Ale nie vtipnejšia ako ON! to oni neznesú. :) a ak vtipná nevieš byť, tak sa nesíľ, lebo to je vidieť.
chváľ ho. Ešte viac im načechrávame už aj tak veľké ego, ale zaberá to. A nepozeraj na výzor, ale na to aký je naozaj, či z neho vyžaruje charizma, či nie je príliš namyslený, či je pozorný a....

Veľa šťastia. :)

anetka333333333

Ahojte bolo to tu písané veľa krát sle potrebujem zbaliť chalan v škole. Ale ja neviem ako na to. Prosím potaďte mi ako ho mám zaujať a ako mu to dať na javo.
ĎAKUJEM MOC. SOM RADA ZA KAŽDÚ JEDNU RADU.

linda343

Ahoj, určite kukni blog akozbalitchlapa.sk

mne v osobnom zivote celkom pomohol a som rada ze som na slovensku nasla rady aj inde, ako od kasickych zenskych webov ktore pisu o vsetkom. Mam pocit ze specializovane weby idu viac do hlbky.

Andbuc010

Ahojte no mne sa tiež jeden páči...ale ja asi jemu nie niesom tučná mám odvahu :) Veľmi sa mi páči a je zábavný aj keď trošku uchylný :/ No on si ma vôbec nevšíma :( čo mám robiť?