Nedokrvenie mozgu

mardig

Zdravím všetkých.Na úvod: Je premňa veľkou naivitou ak si niekto myslí, že akékoľvek lieky "vyliečia" nedokrvenie mozgu.Ako by aj mohli? Nedokrvenie je sposobené zablokovaním určitého prívodu krvy do mozgu(tepna,žila,cievne zoskupenie), a toto zablokovanie je znovu sposobené niečim.Napríklad može ísť o čelustný klb.cez tento kbl prechádza obrovské množstvo žíl, a ciev.takže tam je ta prevdepodobnosť najvačia.Druhoradé sú už infekcie atď.čelustný klb može nesprávnym vývojom, sposobeným chybným postavením zubov viesť k tomu že sa klb vyvine inak.A tu nastáva ten problém, kedy klb talčí na pružné žilky a cievy, ktoré prestanú prepúštať vo vačšej, menšej miere krv do mozgu.

melana

RNG- dakujem za rozsiahlu odpoved, idem si vygooglit o tych pripravkoch, ktore si mi popisal. viem, ze 12h spanku je velmi vela, ked chodim do skoly, tak spim tak 7-8h denne, ale tiez cely den zaspavam, minule som si zabudla nadstavit cez vikend budik a zobudila som sa o stvrtej poobede a ani to nie sama, ale zobudil ma telefon

RNG

Melana popisujes privela roznych symptopmov, co sa nedasju pripisat jednemu dovodu. napuchnute uzliny su zrejme z nejakej infekcie, co moze byt z prinosnyc dutin alebo nejakej zamaskovanej, co lekasri primzisteni, ze ju nevedia vyliecit(tj ked ju vobec vedia diagnozovat) nazvu "chronicka" Takych infekcii je hromada a mnohe znich nielenze telu skryte skodia, ale aj znizuju imunitu a zamoruju toxinami. Su to napr boreliozy, chlamidie, mykoplazmy, L-formy,virusy a dokonca obcas sa to spaja aj s roznymi parazitmi a ich vnutornymi infekciami.
Na vsetky tieto existuju rozne ucinne doplnky potravin, ktore maju ovela sirsi zaber, nez len bezne atb,ktore adresuju len cast bakterii.
Na zaciatok ti odporucam brat nejake enzymy, najma entericky pokryte(2 x 6 gramov ekvivalent pancreatinu) na precistenie/odmoprenie tela, brat NAC/ACC, co je odhlienovac/odmaskovac mnohych skrytych a tazko diagnozavatelnych infekcii( 2 x 600 az 1200 mg)
, skusit pit roztok povodneho horkeho citricidalu,tiez si ho kvapkat do nosa, brat extrakt z olivovych listov s obsahom 3 x 300 mg oleuropeinu, ,
ak mas zahlienenie a napuchnute uzliny aj na krku, tak brat aj oreganovy olej, najlepsie tiez v enterickych kapsuliach ako je napr produkt firmy Now Foods, kde v kazdej kapsuli je 100 mg carvacrolu, takze 3 x 2 kapsule ti da odporucenych 3 x 200 mg carvacrolu.
Tiez pozri na rozne antiviralne, cez Google.sk pod rng herpes, lebo tam najdes plno doplnkov na zvysenie viralnej imunity, co dnes vlastne odporucam kazdemu, lebo mame v tele hromady virusov, ktore len striehnu na chvilu oslabnutia, aby sa rozmnozili a skodili. Napadaju nielen vystelky organov a kozu, ale aj zlazy, a nervove obaly. TYreba brat z toho viacero a stiedat.
A tiez prilezitostne prejst protiparazitickou kurou, napr takou ako mas produkt firmy NAP pod menom "20 day parasite kit", co je zhodujuce sa s obsahom a rozvrhom navrhnutym davno dr Huldou Clark
( cest jej pamiatke), lebo nic lepsie dosial nikto nevynasiel.

Destresuj sa maximalne, stres nici spanok a ubera na obranyschopnosti tela a anergii, pozri cez google.sk pod rng stres a tiez spanok.
!2 hodin je privela, potom je clovek ako dolamany a domlateny,
8 hodin musi stacit, viac nie je dobre, Spat v uplnej tme, cez den sa zdrzovat na slnku alebo aspon velmi silnom svetle. Inac si clovek poskodi vnutorne hodiny(circadian rhytm) a nevie poriadne spat v noci a cez den je ospaly.

melana

RNG- mozem sa ta spytat, aj ked to uplne nesuvisi s temou, co by si mi odporucil? asi poslednych 5 rokov ma velmi casto bolieva hlava, aj 4-5x do tyzdna, mam zvacsene uzliny, casto zvysenu teplotu. bolia ma koncatiny (napriklad medzi prstami na rukach, alebo nohy, nieco ako bolest nervov) kozne problemy pricom dermato-alergolog nevedel povedat, co to je (ekzem to ale nie je), za den idem aj 20x mocit a posledny rok vidim rozmazane a citim ako neviem zaostrit aj ked mam dobre stanovene dioptrie, citim sa strasne unavene, spavam 10-12hodin a nikdy sa nezobudim sama, vzdy len na budik. samozrejme nie vzdy sa da tolko spat, lebo chodim do skoly, ale neustala unava mi komplikuje zivot, lebo sa mi zle sustredi a citim sa strasne zvlastne ako vo sne, ale pripisujem to tej unave, lebo je to taky pocit, ako som kedysi (ked som nebyvala nadmerne unavena) mavala pred spanim. stalo sa mi, ze som zaspala pocas soferovania, nastastie som nebola v aute sama, tak sa nic nestalo, ale so soferovanim som skoncila, nechcem nikoho ohrozit. mam trochu anemiu, hodnota zeleza je 8,7 (norma je 8,8-27,0), hemoglobim mam vporiadku. nikdy som nebola privrzenec doplnkov z lekarne, skor som sa snazila jest zdravo, ale posledny mesiac uzivam lecitin 2400mg denne, biosil plus (to je len na vlasy), zelezo v tabletkach maltofer, energie viac nemam. ohladom bolesti hlavy mi robili rtg hlavy kvoli tomu, ci mi nieco netlaci na hypofyzu a kvoli dutinam, to bolo vporiadku, minuly rok som sa vyhadzala po celom tele, vtedy mi robili testy na celiakiu (mam ju v rodine) kvoli duhringovmu syndromu a test na histaminovu intoleranciu. asi 10 rokov dozadu som prekonala mononukleozu, paradoxne som pri nej bola menej unavena ako teraz. nevies mi prosim povedat, co by mi mohlo byt? za akym lekarom mam ist? chcem poprosit obvodneho aspon o testy, ci nemam nejake bakterie v moci a znovu si dat premerat dioptrie. na neurologiu som sa viackrat pytala, ale zevraj kym mi zabera ibalgin, tak si mam davat ten. bohuzial sa citim ako hypochonder, lebo okrem vyraziek po celom tele nemam nic objektivne. v lekarni mi dali lucetam na zlepsenie koncentracie, ale bez odporucania lekara sa ho bojim brat.

RNG

Inac od beznych lekarov mozes ocakavat na rozne symptomy predpisovat len im zname lieky, tj v drvivej vacsine patentovzne chemikalie, nie vyzivove doplnky alebo ine doplnky potravin, lebo tie nepoznaju, cest vynimkam, od ktorych rady sem davam.

RNG

Fibriny na cievach sa vytvaraju zrazanim krvnych platniciek okolo roznych mikrobov najma a tieto pokryvaju steny ciev, cim ich zuzuju a spomaluju velmi priestup kyslika z ciev do okoliteho tkaniva, tak ze sa to zda ako zla cirkulacia krvi, lebo mozog trpi na nedostatok kyslika(bolesti podobne ako bolest nedokysliceneho srdca)
Nootropika zlepsuju cinnost mozgu, ale dosahuju to roznymi metodami, miektore zlepsuju cirkulaciu, ine dodavaju materialy na budovanie mozgu, synapsov a nervov a podobne.

melana

RNG- niekde som citala, ze pricinou toho nedokrvovania mozu byt aj bakterie, napriklad chlamydie. a zevraj sa na podobne stavy predpisuje lucetam alebo ina nootropna latka (piracetam), skusenost osobnu s tymi liekmi nemam, ale zaujimalo by ma co si o nich myslis. akurat si myslim, ze tazko povedat cez internet, ci je to psychickeho povodu alebo fyzickeho a urcite to musi byt aj pre lekara narocne odlisit to

RNG

Nuz ak je to len vec cirkulacie krvi tak ta sa da zvysit cistwenim ciev lecitinom a lipazou, rozsirovanim ciev ovocim hlohu/hawthorne(ACE efekt), a riedenim krvi nattokinazou,lubrokinazou alebo serrapeptazou, co zaroven ropzpusti fibriny na stenach ciev a pripadne krvne zrazeniny(tromboidy). Zlepsenie cirkulacie v mozgu sa da dosiahnut aj branim roznych antioxidantov, najma ucinne na hlavu, tj mozog oci, sluch su vinpocerine, hupwerzine Am gingkolidy a anto a proantokyanidy, ako napr vytazok zo semien hrozna a cucoriedok(blueberry/billberry).