ako to prekonat?

Príspevok v téme: ako to prekonat?
Brenda

Vzdy ked nieco spravim tak potom mam pocit ze som to spravila zle alebo ze nieco nieje ok.napisem situaciu...napriklad dnes som bola prvy krat v robote a vsetko sa mi zdalo v normale ale akonahle som isla domou tak sa ma zmocnil nie zrovna dobry pocit..pocit ze som nieco pokazila,ze som nezaposobila a tak a to je skoro vo vsetkom...tie pochybnosti...ako sa mam toho pocitu zbavit?

cx600

Brenda: Presne!! Tento pocit mám aj ja vo všetkom! Najnovšie na jazdách v autoškole. Proste, viem, že to bola moja prvá jazda a viem, že som jeden z tých, čo im to išlo lepšie (podla slov inštruktora), ale proste keď idem domov, tak proste mám pocit že som to celé pokazil a že sa to nikdy nenaučím a pritom veľmi dobre viem, že mi to išlo.

VampDada

Treba si veriť :) ja mám tiež ten problém zo sebadôverou .. ale v týchto veciach vedia dobre poradiť aelbo popr. aj lieky predpísať psychológovia/psychiatri ....hoc nemám pocit že potrebuješ lieky .. tebe stačí len konzultácia .. aj to vie perfektne pomôcť :)Podľa mňa by bola vhodná návšteva psychológa ;)