Nerozumiem muzom

Msaska

ja mam pat rokov priatela a stale si myslim ze chlapom nerozumiem..
a k tomu - nie kazdemu ide najprv o sex..su aj taki, ktorí tuzia po vztahu a v tom pride uz aj na ine veci .. no

arman

pozor... zabudate na to, akych muzov mate na mysli. Tych, co sa stale snazia... ano, to su manipulatori, ktori casto skryvaju svoju hlupost. A mudrejsi a hlavne cestnejsi zase maju strach, a robia to iste, co vy. Cakaju. :-) Az ich niekto nahodou oslovi. My vlastne casto po ulici chodime vedla seba, v autobuse stojime vedla seba, a cakame. :-) A ked sa nahodou dame do reci, tak sa hrame, ze nemame zaujem. Teda cakame, ze ten druhy sa bude snazit dat to najavo.
Za chalanmi vacsinou neprijde nikto, takze ostavaju sami, a o baby sa snazia iba manipulatori, teda ak su pekne. Ak uz pekne niesu, tak ostavaju sami ako ti chalani. Ked baba podlahne, takmer vzdy sa zrani, lebo zisti, ze to bol dalsi manipulator, co ju obral o roky zivota.

Jedina cesta, ako z toho von, je zacat sa snazit. TO JA UROBIM PRVY KROK, TO JA PREJAVIM CITY, TO JA SI VYBEREM A BUDEM VEDIET, KOHO CHCEM, A PRECO. Ina cesta podla mna nieje. :-)

Podla mna problem je vo filmoch, ktore vytvaraju v cloveku iluziu, ze sa nemusi snazit, ze ono to prijde. Blbost. Nic neprijde samo, realita tak nefunguje. :-)
Na druhej strane, ked clovek citi uprimnu lasku, tak by nemal mat strach. Takze, ak sa mu niekto paci, a ma strach, podla mna nieco nieje v poriadku. Asi je tam malo lasky, srdce sa boji milovat. Takze, treba najst nejaky sposob, ako vyliecit srdce, to je podla mna cely problem.

natusa42

ja tiež neviem,čo robím zle,ale tiež nemám šťastie ..len na takých magorov...už som v koncoch ..ale to preto,že dnešným mužom nejde o to,aká si,či si normálna alebo nie,im ide o niečo celkom iné

ariama

hmm...ono sa to lahko radi tym co uz niekoho maju...

ale ked ste fakt v tej situacii ze nikoho nemate, a chlapi o vas nemaju zaujem...

len som z toho smutna...chcelaby som aby ma obcas niekto oslovil, popytal si cislo, zavolal mi, pozval ma vonku...snazil sa...a proste nic....a su baby co to maju....a neviem co robim zle, aky je rozdiel medzi mnou a inymi...

Andy69

Ariama : Bud taka aka si,ziaden feedback nepotrebujes,ked pises,ze si normalna a mila tak nic neries a skusaj dalej..ja oobne na rande moc netlacim,pripada mi to strnule a trapne a naozaj tych zien mam dost :) ...podla mna troska sa otukat s tou babou/chalanom niekde vonku,na chate alebo na akcii a ked vidis,ze je si s nim co povedat tak potom rande :)

Ollga 2 : To co si povedala? Ty kde zijes a akych chlapov poznas? Vobec neni pravda,ze kazdy chce len sex! Samozrejme milujeme sex,ale keby som stretol taku babu,ktora by sa mi "otrcila" hned jak dojdem,ako pises tak si o nej pomyslim svoje....neni nic lepsie nez nedostupna mrch,to ma dokaze neskutocne nastartovat a idem sa roztrhnut,ale netreba to prehanat zas :)

A

alchemist

ariama:
pripominas mi seba len v zenskom rode :)
ja to mam presne tak isto, 2-3 rande a je po vsetkom, tiez neviem, kde robim chybu, ze ked po dvoch - troch pozvaniach na kavu alebo rande, chcem zavolat dievca znovu tak sa zacne vykrucat a podobne.

s tym co ti pisala Ollga2, vobec nesushlasim, nie kazdy muz chce pretiahnut divca hned na prvej schodzke :) som toho zivym dokazom (27 panic) :D na takej stvrtej - piatej mozno :D ale k tomu v mojom pripade zatial nedoslo :D

niesom ten typ, ktoremu ide najprv o sex a potom o vztah ale opacne :)
ale nehovor hop kym si nepreskocil

prajem pekny den :)

Ollga2

Zapamätaj si,že každý muž chce sex a keď mu nedáš,tak ťa nechá tak,keď si fajnovka,tak sa to rozkrikne po okolí a môžeš potom čučuru podávať aj na tácke i tak ju nikto nechce.
Chyť prvého,strč mu jazyk do ust a ruku medzi nohy a uvidíš tu zmenu!Nechaj ho nech Ťa vytrtká riadne-do sytosti a sama ešte chci čislo navyše....potom to už pôjde...