Chcela by som bit pritazlivejšia

Príspevok v téme: Chcela by som bit pritazlivejšia
prosim radu

ahojte chcem si dat zväčšiť pery videla som to jednej babe a mala to uzastne,chcel aby som tuo aj ja ale neviem kam by bolo vhodne to podtupit, tak aby som bola spokojna .Mate niekto skusenosti čo sa tyka zväčšenia pier,kde ste navštivili take centum,Koho by ste mi odporučili ? s kym ste boli spokojne? kde v Ba alebo v Žiline su take dobre centra ,čo sa tyka zväčsovania ? a ake ceny sa bohybuju tohto zakroku?:)) A ešte jedna zmena ktoru by som chcela vyskušať je botox na lička teda vpichy do lic a nasledovne vypnutie ake mate s tymto skusenosty a koho by ste mi odporučili (cena ):) Proste chcela by som biť prižažlivejšia pre okolie , chcela by som sa troška skrašliť :))

mliečko

Mňa by zaujimalo kolko maš rokov.Pretože ak si mlada načo si ničit tvar s takymi jedmi.Ved sa da aj inak zaujat ludi.

Magy

mila zlata "prosim radu".

asi budes musiet este vela halusiek popapat a dospiet do stavu, kym pochopis, ze umela krasa tela (alebo jeho casti) spolu s chudobou ducha tvori dohromady velmi komicku personu a s vekom sa to bude uz len zhorsovat.

ked to napisem velmi jemne - blba nabotoxovana sliepka.

pokial tuzis po takomto statuse - vela stastia, ale ja rozhodne nie som ochotny prispievat k takejto degradacii genofondu.

skutocna krasa cloveka spociva
1. v jeho mudrosti a inteligencii
a ovladat aspon slusne svoj materinsky jazyk je takmer psia povinnost. je totiz jediny a tu uctu si rozhodne zasluzi.
2. v jeho prirodzenosti
trosku mysli aj na buducnost - to co dnes bude vdaka uprave chirurgov vyzerat mozno skvelo, za par rokov bude otras!!! pretoze upravene a neupravene casti tela alebo tvare budu vdaka umelemu zasahu starnut odlisnou rychlostou a teda vyzerat nesumerne - neprirodzene. pochop prosim, ze daleko krajsie je vyvazene starnutie, nez nejaka 40r. obluda s perami 20 rocnej, bez akychkolvek vrasok - pozries na nu a vidis hned, ze to je umelina, hnus.
takto dopadlo kopec celebrit, ktore sa bali zostarnut a dnes sa takmer hanbia vyjst na ulicu, lebo rokmi tieto chirurgicke zasahy uplne zdeformovali inak krasnu tvar.
mozes zacat napr. a isabelle adjani, tato kedysi uchvatne krasna zena vyzera dnes vo svojich takmer 60-tich rokoch ako nepodarena karikatura 20-rocnej babiky. ani barbie sa nechyta...
neprirodzene hladka koza a proporcie, botox vsade, nafuknute pery... presne to co chces ty.
a mozme pokracovat donekonecna - priscilla presley je hotova katastrofa, jeniffer grey (z filmu hriesny tanec) je uz len tienom svojej niekdajsej krasy...
o melanie griffith ani radsej nehovorim. chudak antonio banderas, pozerat sa denne na take cosi... :(((

3. v jeho hrdosti a vyrovnanosti
aj starnut treba vediet a netreba sa hanbit za vrasky.
4. v jeho spravani sa k sebe a okoliu.
ak zijes zdravy zivot, mas pozitivne myslenie, nezavidis... to vsetko sa rokmi vpise do tvojej tvare a vyrazu.
cloveku, ktory je vo vnutri prehnity, sebecky, zavistlivy ci neprajny, mozes tento jeho negativisticky zivotny postoj doslova citat z tvare.
4. a napokon v jeho uzitocnosti pre celu spolocnost.
zit zivot tak, aby si nebola na obtiaz inym (ako napr. ti paraziti tmavsej pleti okolo nas) a svojou pracou a konanim prispela k tomu, aby si aj sama so sebou bola spokojna, ze nieco po tebe ostalo.

mozes mi prosim povedat, aku skutocnu hodnotu budu mat tvoje nafuknute pery, alebo neprirodzene hladka koza na tvari?
okrem toho, ze si uspokojis svoju pokrivenu predstavu o zenskej krase, samozrejme.

prosim radu

s vami tu niečo ani reč uplne od veci pisete as vobec ste :))Vam treba asi kurz kde sa naucite ako sa chovat a nie vyskakovat :))) na inich tak sa skludnite

pravy huhu

Pritazlivychzien uz mame na Slovensku dost. Teraz by to chcelo nejake sebakriticke a inteligentne. A hlavne take, co ovladaju pravopis.

naozaj?

Moja milá, naozaj si myslíš, že Tvoj pravopis nie je súčasťou témy?! Kým sa ho nenaučíš, nebudeš nikdy príťažlivá, to mi ver! Tak sa upokoj, keď Ti tu ľudia píšu pravdu a neurážaj sa hneď. Celkom ma teší, že nepočujem Tvoj hlas, možno by sa mi ešte viac zvýšilo moje sebavedomie :-)))