nerovnako rozlozeny tuk

Príspevok v téme: nerovnako rozlozeny tuk
ZUFALA :(

ma niekto tento problem? viem, ze vela ludom pretrca tuk na chrbte z rifli von...:( ale ja tie stranyy mam navyse nesumerne a dost to vidno..jedna strana je viditelne vacsia ako druha.....kedysi ten rozdiel nebolo az tak vidiet az teraz:( no newiem nie som daka tucna aby ste si nemysleli.....ale da sa to vobec skorgovat cvicenim???? a tak ma zmyysel pytat sa osobneho trenara na cviky alebo skusit daku kryolizuu fakt som z toho zufala.....co s tymm???? poradte....:) dakujemm

Magy

v prvom rade si budes musiet zrejme uvedomit, ze proporcie tela, sumernost ci nesumernost, tuky a pod. suvisi len a len s dvoma vecami. genetika a zivotosprava.

kym to prve nemas velmi sancu zmenit, to druhe ano. a to je len a len o TRVALOM dodrziavani rezimu: vela pohybu, vyhybani sa fastfoodom, chemii, umelym sladidlam atd.
o co horsie to mas dane geneticky, o to viac sa budes musiet navzdy snazit a bojovat proti tomu. polavis par tyzdnov ci mesiacov, a niekolkorocna drina pojde do haja.

ZUFALA:(

vdakaa moc som z okolia ziliny....cvicenie mam moc rada budem na sebe makat......len newiem fakt ci sa da tato partia dako upravit bez dakej drastickej diety....:(((( to som hlavne chcela vediett

stylishfox

stylishfox.blogspot.com

Ahoj, určite neskúšal kryolizuu a podobné veci, kým sa neporadíš s osobným trénerom, doktorom či fitness inštruktorom! Myslím si, že aj keby boli faldíky rovnaké tak by ti troškuva vadili, a dobrý trenér ťa nasmeruje tak, aby si s výsledkom bola spokojná! Môem sa opýtať odkial si? možno ti poradím trénera.
stylishfox.blogspot.com