Búšenie srdca,bolesti hlavy silna uzkosť

Príspevok v téme: Búšenie srdca,bolesti hlavy silna uzkosť
Jozef3101992

Dobrí deň mám taký zvlaštny problem z ničoho nič mi akoby zašklbe srdce a asi 2 sekundy mam taky uzkostny silný pocit v hrudi potom mi začne hrozne rychlo a silno búšiť srdce to isté sa mi stáva aj keď trocha pobehnem alebo obdobnu namahavu činnosť. Navyše mam bolesti na lavej strane hrude take populzujúce , doktor ma ubezpečil že to nieje srdce ale skôr niečo z hrudnou stenou alebo chrbticov ale boli to non stop. už sa k tomu pripojili aj bolesti hlavy a taky tlak v hlave je to fakt neprijemne a tieto srdcove uzkosti sa opakuju čím dalej tým častejšie. dnes som mal aj zvyšenu teplotu. nemate niekto skusenosti s niečím takým? mam 19 rokov. vopred ďakujem

dony

Zdravim ta mam podobne problemy.Mozes mi napisat na email ? potrebujem sa sniekym porozpravat o tom a vymenit skusenosti .
Moj emal dony.josh@gmail.com...Mozem ti napisat ze teraz som siel z obchodu domou a zrazu som dostal cudny tlak do hlavy ako keby mi ju chcelo roztrhnut po bocnych stranach hlavy..Nasledne som citil ako sa mi rozbuchalo srdce a zaliala ma horucava.
Po chvilke to preslo .Sucho v ustach a podobne.Ak chces napis mi na email mozeme porozpravat sa o tom .Uvidis ze to pomoze aj tebe.Treba najist niekoho kto ma podobne problemy a ked si vymienate nazory a co sa vam deje a ako co vam povie lekar tak si uvedomite ze nic strasne to nieje ale ja mam pocit stale ze umieram.