Pravidelné ostré pichanie v oblasti hrudníka

Príspevok v téme: Pravidelné ostré pichanie v oblasti hrudníka
LineMartiaim

Dobrý deň, posledné dva-tri mesiace mám problém s ostrým pichaním v oblasti hrudníka na ľavej strane. Stavá sa to hocikedy, nemôžem sa zhlboka nadýchnuť asi 3 minúty. Je to tak nepríjemné, že sa musím za to miesto bolesti chytiť a tlačiť naň.

Som alergik. Stravujem sa zdravo, žiadne mastné jedla, iba ryža, tvaroh, maso, pijem čistú vodu. Pravidelne chodim do posilňovne už 7rokov(silové treningy). Sporadicky fajčím.

Bolesť mám už nejakých pár rokov, ale zvyčajne to bolo raz za čas. Teraz to pociťujem niekedyaj 2x za deň.

Mám pocit, že to môže byť presilenie medzirebrového svalu, ale nezdá sami, že by to malo pretrvávať tak dlho, najmä ma znepokojuje tá bolesť stále na jednom mieste v oblasti blízko srdca.

Má niekto tušenie, o čo môže ísť ?

leoncek

AHOJTE AJ JA SOM MAL TAKETO PROBLEMY,ZACALO TO SILNYMI BOLESTAMI SRDCA, V ROVNAKOM CASE SA MI ZACALA NEDKUTOCNE TOCIT HLAVA,behal som u kardiologa na holter monitoring24 hodin, sono srdca,sono mozg.ciev, stitna zlaz
, U plucneho, interneho, usny, krccny, nosny,
Rtg nosnych dutin,,sono brucha,rtg pluc a nic a bolesti v hrudi neprestali co mam robit

RNG

Daj si vysetrit zrazanlivost krvi, mozu sa ti tvorit drobne zrazeninky(tromboidy) ktore mozu zapchat koronalne cievy na srdci(ostra bolest z nedostatku kyslika) alebo drobne cievky v plucach. V tom pripade si treba riedit krv nattokinazou, serrapeptazou alebo lumbrokinazou, co nielenze bezpecne riedi ciastocne krv, ale je schopne aj rozbit pripadne krvne zrazeniny, ci uz fibriny na stenach ciev alebo tromby.
Nattokinaza naviac podporuje aj tvorenie nasho vlastneho telesneho enzymu proti zrazeninam, plazminu.
Ja, ako stredoeuropan s vysokou zraznlivostou krvi beriem nattokinazu pravidelne, aby ma nedajboze neporazilo alebo aby som nedostal infarkt. Totiz az vyse 50% ludi zomiera na nasledok tychto drobnych krvnych zrazenin, ci uz na zlyhanie srdca(infarkt) alebo mozgovej cinnosti(mozgova porazka) alebo zlyhania inych nedokrvenych organov.
Je tragicke zomriet na nasledok malickej krvnej zrazeninky, ktora sa da odstranit a dokonca jej predist branim bezpecnych potravinovych doplnkov.

orol

Bolest signalizuje, ze nieco nie je v poriadku

takze netreba tieto priznaky brat na lahku vahu

urcite treba ist k lekarovi a porobit si prislusne vysetrenia

podla tebou popisovaneho by som ja osobne OKAMZITE prestal robit SILOVE cvicenia ( najmä cvicenie CINKAMI a pod )

skor lahky beh, turistika a tak

Melmo

Ja mám presne taký istý problém ako ty, len nemám to stále iba v okolí srdca, ale aj na pravej strane hrudníka niekedy. Je to nepravidelné, niekedy sa mi to nestáva aj dva mesiace a niekedy sa mi to stane aj viac krát za deň. Tak isto som športovec a tento problém mi pretrváva už pekných pár rokov. Bol som na vyšetrení pľúc a srdca, ale nič nenašli. Tá bolesť je tak bolestivá a pichľavá, že sa nemôžem poriadne ani nadýchnuť a musím to pomaly rozdýchavať. Niekedy to trvá krátko a niekedy aj pol hodiny, ale to bol asi rekord. Bol by som tak isto rád, keby mi vedel niekto poradiť. Niekde som sa dočítal, že by to mohlo byť ochorenie hrudnej chrbtice.

karta

ja ked som sa na nieco take stazovala asi pred rokom, tak mi doktor povedal, ze je to psychika. a bola som vybavena.