Vyliecim sa ?

Príspevok v téme: Vyliecim sa ?
narciss

Cawte vsetci ! mám jeden proble s vytokom.
Chodím ku gynekologov. Moj primárny subor priznakov pri prvej navsteve bol: svrbenie, cesnakovy zapach , hrudky okolo posvy a zlto(zelená)hlavne ta zltá farba.

Lekar mi ordinoval lieky bbrala som ich zo spodu a jeden liek kde som brala pilulky per os (pribalovy letak uvadzal ze to je proti infekcii ) v dokumentacii som sa docitala ze to je stafylokok či streptokok viridans ,bol tam zapal a asi aj mykoza a kto vie co vsetko.

Uz je to dlhsí čas asi od viancco co sa lieci pred par dnmai mi idal lekar globuly macmiror 500brala som ich 12 dni a mne sa zdá ze ta farba je stale rovnaká :((((nesvrbí ma ani nic :( hrozne ssa bojim ze ci sa z toho vyhrabem ,je sanca ze myy ma poslali na kykretaz ? t.j ze zo mna vyskrabu tu staru sliznicu a bbude dufam lepsie ale aj tie globuly boli na novu sliznicu a nepomohlo.

Prosím vedel by mi niekto racionalne eproadit ??

anickadol

Dobrý deň, skúste sa pozrieť na sanceprozdravi.cz a tam by Vám mali poradiť. Pošlú Vám dotazník a skúsia Vám pomôcť. Hlavné je, že ten dotazník je zadarmo a zadarmo Vám na základe toho dotazníka pomôžu. Držím palce Anna

narciss

ja sa pytam ci niekto zazil nieco podobne a ak by som tu natrafila na odbornikov bola by som velmi rada ,,, ci mi vlastne ten vy tok zmizne vobec atd... a ci vlastne budem plodna , lebo ak sa vytoky nedaju liecit hovori sa ze to mohze byt rakovina krcka maternice :(

narciss

pozri mja sliznica sa nelieci medikamentoznym sposobom . A prsoím ta maruska odpusti si tamke cynické poznnamky a povzdychy citalasom nietkore tvoje komenty . Ludia si tu maju radit a nie sa vysmievat z nevedomostí ci pochýb ba i strach.