mama a ja

Príspevok v téme: mama a ja
hviezda01

....nasi sa rozviedli,ked som bola este celkom mala,bilogockeho otca vobec nepoznam...mama sa druhy krat vydala...s otcimom sa odstahovali do malinkeho domceka,ja som zostala u starich rodicov...ked som mala tri roky,narodil sa mi brat...nasi zacali stavat dom,ked bol hotovy,tak som sa nastahovala k nim..mala som 15 rokov..vsetko bolo ok,s otcimom ziadny problem,ale s mamou som si stale nejako nevedela najst ccestu k sebe....neskor som sa zase vratila ka starim rodicom,mama vobec nic na to nepovedala...teraz uz mam vlastnu rodinu,ale komunikacia s mamou je este horsia ako kedyzi,co ma strasne depta...mama k nam vobec nechodi,ani za vnucencami...meniny,narodeniny ani vianice,vobec nic...decka maju vlastne len jednu babku...niemyslim kvoli tomu,ze moja mam im neda nic k sviatku,ale tak celkovo...ked pridem k nasim,tak si tam pripadam ako u cudzich ludi,nedavno mi zomreli stari rodicia a ja vlastne nemam uz nikoho takeho blizkeho...strasne mi chyba komunikacia..dcera -mama.Uz ma nebavi sa jej vtierat,stale ju volat k nam,aj ked len tak,na kavu,ale nikdy nepride,vzdy ma dajaku vyhovorku...som z toho dost nestastna....:-((...ako dalej???

Jane_3sto18

Nevtierať, nevolať.
Neexistovať (pre ňu).
Ja by som svoju mamu nezavolala nikdy v živote na kávu, ani nikam. Ja budem rada, keď už od nej konečne odídem. Snáď za mnou nebude chodiť.

soffa

tiez si myslim,ze to musis zobrat ako fakt ze je to tak ako je.k odcudzeniu asi doslo,ak si sla k starkym,a mozno ma aj pocit ze ako matka zlyhala na celej ciare.mna by skor zaujimalo,ci aj k bratovi ma taky vztah,asi nie vsak?mozno sa este hneva na tvojho biologickeho otca,tak preto sa sprava tak k tebe ako sa sprava...

kafe

tak v tom prípade to vezmi ako fakt - odcudzili ste sa a nedá sa to zmeniť. Myslím si, že to viac bolí ak človek dúfa a snaží sa. Si bez mami. Presna tak, ako si aj celý život bola.

hviezda01

ona to vie,ja som sa doterz snazila chodievat k nej,aj ked ona ku nam vobec nechodila,a to byvame od seba cca 5 minut na peso...mna uz nebavi sa jej nieco pytat,lebo ked jej hovorim ja nieco o sebe,tak mam pocit,ze ju to vobec nezaujima...uplne sme sa odcudzili,a mna to cim dalej,tym viac deprimuje..:-(((

kafe

A vieš prečo nemá/nemala záujem o teba? Pripomínaš jej tvojho otca? Alebo to, ako zlyhala (keď sa o teba starali starí rodičia)? Možno jej to vadí a aby svoju chybu nemala na očiach.. radšej sa s tebou nechce vidieť. Len ona vie, kde je pes zakopaný, spýtaj sa, prečo sa ti vyhýba.
Skús jej povedať, že sa na ňu nehneváš, minulosť je za vami a chceš ju mať vo svojom živote TERAZ. Máš ju rada takú aká je a nechceš plakať pri jej smrteľnej posteli, že koľko veľa času ste premrhali a nestrávili ho spolu.