Meškanie menštruácie

Príspevok v téme: Meškanie menštruácie
laura255

Ahojte potrebujem vážne poradit..menštruacia mi už meška 3 tyzdne...trošku sa obavam lebo už niesom panna a mam dlhšiu dobu priatela..prvych par mesiacov sme mali sex s kondomom ale vela mojich znamych spí uz dlho s priatelmi prerušovynm stykom..už tak fungujeme nejake 3 mesiace..u gynekologa som uz v minulosti bola takže s tym nemam problem...priatel mi prisaha ze na 100% mu nič nešlo a ja viem ze mu mozem verit..mam k tomu velmi nepravidelnu menštruaciu..raz mi dokonca meškala aj mesiac..a toto obdobie bolo stresujuce ale aj tak..pila som uz aj cervene vino a nič..rano aj cez den ma posledne dni boli podbrusko..asi tak 2 tyzdne predtym som bola uplne podrazdena, nervozna a velmi precitlivena a priatel tvrdi ze moj vytok ma rovnaky zapach ako pred M...ani po 5 tyzdnoch nemam ziadne tehotenske priznaky..no menstruaciu tiez nie..iste obdobie ma tiež pichalo silne v lavom vaječniku..kupu testu stale odkladam poradite mi prosim??

ZyxerkA

Ma vyznam odpovedat vobec na taketo otazky ?

CO Ti mame my poradit ??? Je snad tak tazke zodvihnut rit, nevypisovat tu hluposti, a zajst do obchodu kupit si ten test ?

hystercis tu, ako keby neexistovala nijaka moznost zistenia tehotenstva

Kvety zla

nerozumiem preco odkladas kupu testu, ten jediny ti da odpoved na to ci si alebo nie si tehotna :) teda bud to, alebo navsteva u gynekologa.
a taktiez neviem ako ti vlastne treba poradit...? ubezpecit ta ze urcite nie si tehotna...? sama vies, ze teoreticky to nie je nemozne. :) cize sup do lekarne, nie je to take strasne kupit si jeden test.

mimus131

Meskanie menstruacie moze ovplyvnit viacero faktorov. Jednym z nich je tehotenstvo (skus tehotensky test, no ak je tehotenstvo len v prvych nvm kolkych dnoch, tak nemusia byt tieto testy 100%tne).
Dalsimi faktormi meskania moze byt napr uzivanie liekov, stresujuce obdobie ci choroba.
Na znacenie menstruacie mozes pouzivat menstruacny kalendar napr www.zienky.com - kde okrem ineho v prehladnom grafe lahko uvidis o kolko dni ti to "meska" alebo "pride skor" - co je vhodne pri sledovani nepravidelnej menstruacie.