stále behám po lekároch

Príspevok v téme: stále behám po lekároch
biela mačka

V januári som bola 10 dní PN kvôli tomu, žr ma operovali na ženské problémy, predtým som ešte chodila na predoperačné vyšetrovania. Potom som mala problémy so zubami, ale k zubárke som chodila v popracovnej dobe - žiaľ vtedy práve nebola dokončená robota, ale bola som objednaná a bolo po pracovnej dobe a teraz ma čaká ďalšie behanie, lebo nad miestom, lebo mám podozrenie, že mám pruh po operácii. Bojím sa, že ma kvôli tomu vyhodia. Robím tam už takmer rok. Mám sa strachovať?

biela mačka

Ja tam pracujem už takmer rok -ale ide o to, že ja idem po pracovnej dobe a ked prídem neskôr, ostanem o to dlhšie - napriek tomu kolega frfle, že som hypochonder...Tak kedy si mám dať vyšetriť tie pooperačné komplikácie? Ponáhľala som sa z PN do práce, aby som pomohla a tu mám vďaku od kolegu!!!

Lulu2011

tak to chodi, ja som v skusobnej dobe ochorela na anginu s horuckami, ze osm nebola schopna ist do prace, po týždni ma cakala vypoved, ale vrati sa to kazdemu, kto ma huste reci a je neempaticky, tomu ver :)

biela mačka

Aby som to upresnila, šéf mi nič nevyčíta, to o niekoľko rokov mladší kolega frfle, že furt chodím po vyšetreniach a mal také reči, že on bude stále zdravý a nikdy nebude potrebovať operáciu. Veľmi zle sa počúvajú také reči.
A v práci sa to neodráža - až na to, že som bola tých desať dní PN a predtým som si vybavovala predoperačné vyšetrenia a inak sa snažím.
Tak ale keď mám podozrenie na pruh, mám kvôli sprostým rečiam od kolegu čakať, kým mi praskne?

J111

Ak sa to nejako odraza aj v praci, tak mas mat aj obavy. Kazdy by ich mal, ale k chorobe clovek neprichadza dobrovolne.